Nedsat pris! Vilhelm Rosendal & Havecentret Hobbyland Forstør

Vilhelm Rosendal & Havecentret Hobbyland (Bog, Hæftet)

Af: Brian Christensen

Forlag: Brian Christensen
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 128
Dato for udgivelse: 19-10-2013
Udgivelse: 1. udgave, 2013.
ISBN-13: 9788799482825
Produkt type: Bog
Fotograf: Kurt Christensen, Alice Rosendal
Illustrationsangivelser: ill. i farver
År for denne udgave: 2013
Første udgivelsesår: 2013
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

5 - 10 hverdage

207,50 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Bogen om Vilhelm Rosendal og Havecentret Hobbyland  er et portræt af en initiativrig og utraditionel gartner i havecenterbranchen og et anderledes havecenter med en spændende historie.
Da ´Substralkongen´ Mr. Smith byggede Hobbyland i Roskilde i 1974 var det helt unikt. Intet sted i Europa havde man før set et center med alt til hus og have. Selv pædagoger var der ansat til børnepasning, mens forældrene handlede. Oliekrisen kradsede dog og indførelsen af bilfri-søndag var gift for havebranchen. Hobbyland skiftede til et koncept med en heftig markedsføring og konkurrencedygtige priser og blev en sund forretning. Hobbyland har haft forskellige ejere, men gennem alle årene har Vilhelm været i havecentret. I dag ejer han Hobbyland sammen med sin datter, hans kone og kollegaen Steen Christensen. Hobbyland er en utraditionel arbejdsplads, hvor købmandsskab, markedsføring og kundepleje ikke er som i andre havecentre. Forskellige leverandører bekræfter og fremhæver initiativer som kæden De Frie Friske, Havens Dag, arrangementer med EU-miljøkommisær Ritt Bjerregaard og rosendåb med prinsesse Alexandra, Kaj Munk og Sissel Kyrkjebø.
Historien om Vilhelms liv og hans ansættelse og senere ejerskab af Havecentret Hobbyland er kommet til gennem adskillige interviews foretaget af Brian Christensen. Kompagnoner, leverandører og ansatte har bidraget til bogen og Vilhelms hustru Alice har fundet billeder og gamle avisartikler frem fra arkiverne.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Vilhelm Rosendal & Havecentret Hobbyland

Vilhelm Rosendal & Havecentret Hobbyland