Nedsat pris! Villa America Forstør
Kategorier / sektioner:

Villa America (Bog, Hæftet)

Af: Liza Klaussmann

Forlag: Politiken
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 492
Dato for udgivelse: 14-1-2016
Udgivelse: 1. udgave, 2016.
Oversætter: Kirsten A. Nielsen
ISBN-13: 9788740004571
Produkt type: Bog
Originaltitel: Villa America
År for denne udgave: 2016
Originalsprog: Engelsk
Udgave: 1
Oplag: 1

Forlaget skriver: Ikke på lager lige nu. Leveringstid 1-2 uger.

Formater / udgaver

Bog
Hæftet
149,00 kr
epub
82,50 kr

149,00 kr

-25.5%

Vejl. pris: 200,00 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Scott og Zelda Fitzgerald, Pablo Picasso, Cole og Linda Porter, Ernest Hemmingway - alle er de sommergæster hos Gerald og Sara Murphy. Visionære, misforståede og med vidt forskellige baggrunde gifter Murphy-parret sig, mens de stadig er ganske unge, og sammen påbegynder de deres livsværk: at skabe en kunstnerkoloni, hvor en ny, smuk og fantasifuld verden kan udfolde sig. De slår sig ned i Villa America ved den franske riviera, som hurtigt bliver centrum for Murphy-parrets flamboyante omgangskreds af bohemer. Men inden længe får en fremmed fodfæste imellem dem med en intensitet, der sætter deres ægteskab og Villa Americas fremtid på en prøve. Og da tragedien rammer, må Gerald og Sara en gang for alle indse, at intet længere vil være, som det var i de gyldne mellemkrigsår i Villa America.

Romanen er baseret på den virkelige historie om societyparret Gerald og Sara Murphy og deres liv ved Cap d´Antibes ved den franske riviera. Parrets liv har også inspireret F. Scott Fitzgerald til at skrive Blid er natten og Ernest Hemmingways Edens have.

Om forfatteren:
Liza Klaussmann har arbejdet som journalist for The New York Times i over ti år. Hun er uddannet i creative writing fra Barnard College og fra Royal Holloway i London, hvor hun nu bor. Hun er tip-tip-oldebarn af Herman Melville.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Villa America

Villa America