Nedsat pris! Vinene fra Rhône Forstør
Kategorier / sektioner:

Vinene fra Rhône (Bog, Indbundet)

Af: Niels Lillelund

Forlag: Lindhardt og Ringhof
Format: Indbundet
Sprog: Dansk
Sideantal: 422
Dato for udgivelse: 26-8-2013
Udgivelse: 1. udgave, 2013.
ISBN-13: 9788711408797
Produkt type: Bog
Diverse ophavsangivelser: Kort: André Devald
Illustrationsangivelser: ill. i farver
År for denne udgave: 2013
Første udgivelsesår: 2013
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

Varen er desværre ikke på lager i øjeblikket

Formater / udgaver

Bog
Indbundet
297,00 kr
epub
175,10 kr
epub
175,10 kr

297,00 kr

-52,95 kr

Vejl. pris: 349,95 kr

Fragtfri

Produktet kan ikke bestilles.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Danskernes foretrukne vinområde Rhône er hjemstedet for mange varme og karakterfulde vine,som falder i danskernes smag. Det er et af de ældste og historisk mest interessante vinområder i verden, varieret i enhver forstand.
Niels Lillelund fortæller hele historien om Rhône-dalen og dens vine. Han vurderer kritisk de enkelte områder, appellationer og producenter, som får karakterer, ris og ros med på vejen. Han diskuterer aktuelle emner som naturvin, alkohol, og global opvarmning og terroir, og han sætter vinene ind i en historisk og kulturel sammenhæng.

To fyldige afsnit om at bo og spise i Rhône viser desuden den rejsende vej til de bedste restauranter (i alle prisklasser), hoteller og chambres d´hôtes i den solbeskinnede Rhône-dal. 

Rhône er den næststørste vinregion i Frankrig efter Bordeaux, både med hensyn til udstrækning og produktion af kvalitetsvin. Og for resten også, når man ser på antallet af biodynamiske producenter.

Hele 5000 ha er - eller er på vej til at blive - certificeret biodynamisk. Rhônerummer 16 forskellige såkaldte crus, 18 forskellige navngivne villages-vine, 78 villages-vine uden bynavn, hvortil kommer en mængde generisk og ikke-klassificeret vin. Der produceres mere end tre millioner hektoliter og aftappes mere end 400 millioner flasker vin hvert år, hvoraf langt det meste (90 %) er rødvin. Vi følger Rhône fra nord til syd:

Côte-Rôtie, Condrieu, Château-Grillet, Saint-Joseph, Crozes-Hermitage, Hermitage, Cornas, Saint-Péray, Vinsobres,Rasteau,Gigondas,Vacqueyras, Beaumes-de-Venise, Châteauneuf-du-Pape, Lirac, Tavel, Côtes-du-Rhône Villages, Côtes-du-Rhône, Côtes de Vivarais, Grignan-les-Adhémar, Luberon, Ventoux, Costières de Nîmes

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Vinene fra Rhône

Vinene fra Rhône