Kategorier / sektioner:

Vingeskudt (Bog, Hæftet, Dansk)

Forlag: Special
Format: Hæftet
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788773699829
Udgave: 1. (11-03-2016)
Oplag: 1. (11-03-2016)
Første udgivelsesår: 2016
Indbinding: Hæftet
Sideantal: 151
Originalsprog: Dansk

Status: Mangler pt.

Produktet kan ikke bestilles.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Amalie krøb sammen under busken. Da hun hørte Patricks stemme, frøs hendes blod til is. Hvordan kunne han gøre det imod hende?

Amalie skal til skolefest. Det skal Patrick fra 9. klasse også. Han er sådan en alle kan lide. Han ser brandgodt ud, han klarer sig godt i skolen, har masser af venner og surfer i fritiden. Han vil passe perfekt ind i Amalies liv. Måske får Amalie held til at score ham til festen.


Festen er godt i gang, og pludselig står han der. De danser og kysser. Patrick smiler saligt på en ikke charmerende måde. Han lugter af sprut. De går uden for. Det blev ikke til den romantiske oplevelse, Amalie havde drømt om. Tværtimod. Det blev til en voldtægt. Amalie følte smerte og en bundløs skam. Det måtte være det tætteste, man kunne komme på verdens ende.


Trine Juul Hansen har skrevet en medrivende ungdomsroman om et meget følsomt emne: seksuelle overgreb og voldtægt blandt unge. Bogen er skrevet med indlevelse og stor respekt for de unges verden. Hvad sker der med Amalie, og hvordan kommer hun videre? Er der nogen, der kan hjælpe hende? Kan hun komme fri af selvbebrejdelserne og få talt om den forfærdelige hændelse?


Lix 19

1. oplag 2016


Se opslagLektørudtalelsen lød blandt andet:


?Bogens pædagogiske ærinde er at fremstille, at det aldrig er kvindens skyld, et tema, der er meget oppe i tiden lige nu. Denne pointe bliver elegant fremstillet uden kunstighed.?


Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Vingeskudt

Vingeskudt