Nedsat pris! Vinke, vinke med min pik: En bog om manddom, lyst og potens Forstør
Kategorier / sektioner:

Vinke, vinke med min pik: En bog om manddom, lyst og potens (Bog, Paperback)

Af: Helle Thilo

Forlag: FADL s Forlag
Format: Paperback
Sprog: Dansk
Sideantal: 240
Dato for udgivelse: 27-4-2016
Udgivelse: 1. udgave, 2016.
ISBN-13: 9788771709964
Produkt type: Bog
År for denne udgave: 2016
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 2

Forlaget skriver: Ikke på lager lige nu. Leveringstid 8-10 dage efter bestilling.

124,45 kr

-17%

Vejl. pris: 149,95 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

En mand må gerne være stolt af sin pik. For en stor del af manddommen sidder jo som bekendt mellem benene, og dybest set er manden sat på jorden for at sprede sæd og lykke og sikre artens overlevelse. Helt ned på krybdyrsniveau er hans evne til at få en flot stådreng derfor afgørende for hans selvværd og opfattelse af maskulinitet.
De fleste mænd har store forventninger til deres pik. Og det har kvinden som regel også. For når den er flot og strunk, og når kvinden tager imod al dens skønhed og hårdhed og mandighed, sker der en fantastisk sammensmeltning.
Derfor kan den også skuffe dybt, når den viser sig fra sin mest sårbare side og bliver liggende slap og blød - måske netop når det betyder allermest, at den rejser sig. For maskineriet er ikke idiotsikret. Pikken lever sit eget liv og kan ikke styres med viljens kraft. Derfor kan glæde og ekstase let blive forvandlet til sorg, frustrationer og tabubelagte spekulationer.
I denne bog kan du møde mænd, der bruger deres potente evner som en stor drivkraft i både arbejds- og privatlivet. Mænd, der altid er klar, hvis en kvinde byder sig til, og mænd, der gør en aktiv indsats for at holde liv i sjoveren.
Men du kan også møde mænd, der på grund af sygdom føler sig ramt på manddommen. Mænd, der følte sig presset til at være potente, men ikke kunne gennemføre. Og mænd, der kun kan få rejsning, hvis både hjernen, hjertet og jernet er med.
Du kan også møde en række sexologer, speciallæger og andre fag personer, som er i daglig kontakt med mænd, hvis bedste ven af og til svigter. Eller bare vil noget andet. Lad dem inspirere dig til at sætte mere fut i lagnerne derhjemme og vise dig strategier for en sundere livsstil, der kan holde dig strunk længere. Måske kan de give dig et nyt syn på din seksualitet og overbevise dig om, at manddommen ikke kun sidder mellem
benene, men i hver eneste lille celle i din krop. Lad dem også komme med ideer til, hvordan du styrker din mandighed - og bevarer den, hvis slamberten insisterer på at være slap.
Denne bog kan måske give dig et nyt syn på, hvorfor rejsningen betyder så meget for manddommen. Men måske allervigtigst: Give dig masser af gode ideer til, hvordan du bevarer evnen til at vinke, vinke med din pik hele livet.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Vinke, vinke med min pik: En bog om manddom, lyst og potens

Vinke, vinke med min pik: En bog om manddom, lyst og potens