Nedsat pris! Vinter i haven: smuk have uden for sæsonen Forstør

Vinter i haven: smuk have uden for sæsonen (Bog, Indbundet)

Af: Val Bourne

Forlag: Nyt Nordisk Forlag
Format: Indbundet
Sprog: Dansk
Sideantal: 159
Dato for udgivelse: 2-10-2007
Udgivelse: 1. udgave, 2007.
Oversætter: Lars Thomas
Redaktion: Polly Boyd
ISBN-13: 9788717039506
Produkt type: Bog
Illustrationsangivelser: ill. i farver
Originaltitel: The winter garden
År for denne udgave: 2007
Første udgivelsesår: 2007
Originalsprog: Engelsk
Udgave: 1
Oplag: 1

Mangler pt.

193,70 kr

-22.5%

Vejl. pris: 249,95 kr

Produktet kan ikke bestilles.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Skal haven være interessant og smuk i vinterhalvåret og det tidlige forår, er det netop nu, der skal plantes buske træer og blomster, der kan lyse op i de mørke måneder.
Vinteren kan godt være en trist og glemt årstid, men hvis en have er designet og tilplantet med tanke på at skulle være interessant om vinteren, kan man sagtens gøre det til en daglig glæde, når man går op gennem havegangen eller kigger ud af vinduet fra den varme stue.
Den lave vintersol fremhæver detaljerne, uanset om det er en stamme, en stængel eller en gren og forstærker vinterens farvepalet af varme røde, fyldige brune, khakigrønne og skinnende rødbrune. Det er på disse tidspunkter, at et prydtræs strukturelle bark, en busks farvestrålende skud, og et birketræs fine omrids bliver til rene kunstværker.
I denne inspirerende bog giver Val Bourne ideer og forslag til, hvilke træer, buske, frøstande, løgplanter og stedsegrønne, der vil give haven liv om vinteren. Hendes valg inkluderer interessante former og strukturer, fyldige farver og tidlige blomster. Hun beskriver også, hvordan man skaber iøjnefaldende områder med småsten, grus, store sten, træ og bronzefigurer. Selv vejret kan hjælpe til, når et strejf af frost giver et ekstra skinnende juvelagtigt lag overalt i haven.
Val Bourne er en kendt haveskribent, som bl.a. med udgangspunkt i sin egen have har skrevet bogen The Natural Gardener, som hun har modtaget Garden Writers´ Guild Award for. Som skribent bidrager hun desuden jævnligt til The Daily Telegraph og Royal Horitcultural Society´s magasin The Garden.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Vinter i haven: smuk have uden for sæsonen

Vinter i haven: smuk have uden for sæsonen