Nedsat pris! Vinterjagt
Dette produkt kan findes i disse emner sektioner og kategorier

Vinterjagt (Bog, Hæftet, Dansk)

Af: Nina von Staffeldt

Forlag: Milik
Format: Hæftet
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788793941069
Udgave: 1. (19-03-2020)
Oplag: 1. (19-03-2020)
Indbinding: Hæftet
Sideantal: 320
Omslagsgrafiker: Ivalu Risager
Fotograf: Justin Case Productions
Originalsprog: Dansk
Formater / udgaver
237,70 kr
176,90 kr

Levering : 2 - 5 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Halløj, Cecilie, er du der? Cecilie, vi har brug for, at du siger noget. Cecilie? Kan du høre min stemme? Hvis du kan, så prøv at tale, bare et enkelt ord. ’… Sig noget, prøv, kom. Bare sig et eller andet ...? … Cecilie, KOM NU, SIG NOGET!!’   

Hvad sker der, når organiseret kriminalitet slår ned i et lille samfund som det grønlandske, der ikke er forberedt på de brutale metoder og positioneringer, de nye spillere benytter sig af?  

Salik er på vej til en gryende karriere som musiker, men et enkelt fejltrin sender ham på flugt i en by, han ikke kan komme væk fra, og hvor hans eneste livline – at tænde for mobilen – i et splitsekund kan ændre hans status fra ’jaget vildt’ til ’i akut livsfare.’  

Vinterjagt er kold Nuuk Noir, hvor folk går lige forbi Salik uden at kende hans desperate situation eller gennemskuer de underliggende sammenhænge, hvor hvidvask, udnyttelse og mord er blevet en del af virkeligheden i landets hovedstad.   Vinterjagt er den fjerde, selvstændige bog i krimiserien om den grønlandske kommunikationskonsulent Sika Haslund, som sammen med journalisten Thormod Gislasson ufrivilligt får tildelt hver deres aktie i et speget mysterium.


Anmelderne skrev om de tre første bøger:  

Sika Haslund er virkelig – hun er grønlænder, hun er dansker, hun er møgirriterende og til tider sjov og til tider knivskarp, men hun er først og fremmest et menneske. Og hun er en fantastisk god indgang til Grønland.

Politiken  


– von Staffeldt bruger alenemor og frivillig efterforsker Sika Haslund som filter for et øjebliksbillede af den grønlandske virkelighed, der er præget af både kærlighed og kritiske holdninger.

JyllandsPosten  


Den unge mand fra ubåden var meget mere udspekuleret, end man havde forventet. Yderst tilfredsstillende. Mens man utålmodigt venter på, at detektiven skal indhente læseren, har forfatteren mere i ærmet, end man forestillede sig.

Weekendavisen 


... snart er både Sika og Thormod i yderste livsfare, og så skal der ikke røbes mere, men hamrende spændende er det – lige til sidste punktum.

bogpusheren.dk  


Dejlig krimi, specielt til alle, der blot er den mindste smule smittet af kærlighed til Grønland.

Dansk BiblioteksCenter  


Hun formår at beskrive byer og bygder, normer og traditioner meget tydeligt. Og det er vildt fedt at læse, både for os der kan genkende det, men det er også en god måde at blive taget med til Grønland, hvis man ikke har været der før.

Julie Berthelsen på bog.dk  


Læs mere om bøgerne og Nina på ninavonstaffeldt.dk og læs uddrag på milik.gl  

Anmeldelser (0)