Virksomhedens CSR: Implementering og rapportering: Hvorfor og hvorfor ikke?
Dette produkt kan findes i disse kategorier og sektioner

Virksomhedens CSR: Implementering og rapportering: Hvorfor og hvorfor ikke? (Hæftet, Dansk)

Af: Jens Frederiksen

Forlag: Gjellerup
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788713050246
Udgave: 1. (01-08-2011)
Oplag: 1. (01-08-2011)
Første udgivelsesår: 2011
Indbinding: Hæftet
Originalsprog: Dansk

Levering inden jul: OK

Levering: 2 - 5 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Virksomhedens CSR: Implementering og rapportering – hvorfor og hvorfor ikke? er titlen på en nyt kompendium om CSR. I kompendiet debatteres virksomhedernes begrundelse for at arbejde eller ikke arbejde med CSR, og forfatteren søger forklaringer på, hvorfor CSR i mange virksomheder fortsat har en lille plads. 

Kompendiet bringer læseren fra et teoretisk grundlag for godt CSR-arbejde og god CSR-rapportering til virksomhedslederens overvejelser for og imod større involvering i CSR-arbejde og CSR-rapportering. Legitimitetsteori, institutionel teori, kommunikationsteori og stakeholderteori beskrives kort og kobles til de muligheder og barrierer, der er for den gode implementering i virksomhederne. Derudover indeholder kompendiet en samling på næsten 30 eksempler fra praksis på både gode og dårlige CSR-sager. For praktikeren er bogen let læselig, kortfattet og klart struktureret. For den læser, der vil gå mere i detaljer er der hjælp i form af omfattende henvisninger til yderligere litteratur.

Jens Frederiksen (f. 1955) er statsautoriseret revisor. Han var 1979-2010 ansat i KPMG, hvor han var partner i 21 år og leder af KPMGs CSR-afdeling i en årrække. Han har medvirket ved en række CSR-udviklingsprojekter, har som revisor verificeret en række miljø- og CSR-rapporter og har skrevet et større antal bøger og artikler. Han er nu selvstændig konsulent og ekstern lektor på CBS.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Virksomhedens CSR: Implementering og rapportering: Hvorfor og hvorfor ikke?

Virksomhedens CSR: Implementering og rapportering: Hvorfor og hvorfor ikke?