Nedsat pris! Visdommens porte: trilogien om stjernebarnet Lucinda Forstør
Kategorier / sektioner:

Visdommens porte: trilogien om stjernebarnet Lucinda (Bog, Hæftet)

Af: Marianne Holmen

Forlag: Skriveforlaget
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 696
Dato for udgivelse: 23-10-2012
Udgivelse: 1. udgave, 2012.
ISBN-13: 9788792888402
Produkt type: Bog
År for denne udgave: 2012
Første udgivelsesår: 2012
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

Mangler pt.

258,10 kr

-7.5%

Vejl. pris: 279,00 kr

Produktet kan ikke bestilles.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Et strålende lys fylder soveværelset. Lucinda, som svæver på grænsen mellem dag og nat, spærrer de tunge øjne op. Hvad sker der? Hun kan mærke, at lyset ikke vil hende noget ondt, så hun bliver ikke bange, kun nysgerrig. Hvor er det smukt! Det er som varmt guld. Hun sætter sig op i sengen for at se nærmere på det. Hun føler sig omsluttet af det og suget ind i det, og det er en vidunderlig følelse. Lidt efter lidt kommer der et mønster frem, og snart kan hun skimte en skikkelse inde i det gyldne lys. Det er en kvinde, der fylder hele rummet fra gulv til loft. Hun er gennemsigtig og skinnende, og hun har et dejligt smil og meget kærlige øjne. Kvinden bevæger sig hen mod hende, og nu kan Lucinda se, at hun har store, hvide vinger.
´Er du en engel?´
´Ja, jeg er Ariel, din skytsengel.´
Lucinda er en pige på 12 år, som går i sjette klasse. Hun har indtil nu levet et helt almindeligt liv, men har altid følt, at hun var anderledes end sine jævnaldrende. Og pludselig ændres alting, da hun møder sin skytsengel.
Englen Ariel fortæller Lucinda, at hun er et stjernebarn, der er kommet til Jorden for at udføre en mission - og en vigtig del af missionen er at åbne tre porte: Sølvporten, Guldporten og Krystalporten. Sammen tager de to på eventyr i verdensrummet og besøger andre planeter, og Lucinda oplever tidligere liv og kommer tilbage til Atlantis.
Den nye virkelighed får stor betydning for Lucindas forhold til sine forældre, sin morfar, sine kammerater og sin bedste ven Stefan - og for hendes opfattelse af sig selv.
Lucindas rejse mod Visdommens porte strækker sig over tre fortællinger: Lucinda fra stjernerne, Den gyldne lotus og Krystalporten, der alle er samlet i denne bog.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Visdommens porte: trilogien om stjernebarnet Lucinda

Visdommens porte: trilogien om stjernebarnet Lucinda