Visualitet i undervisningen Forstør
Kategorier / sektioner:

Visualitet i undervisningen (Bog, Indbundet)

Forlag: Meloni
Format: Indbundet
Sprog: Dansk
Sideantal: 160
Dato for udgivelse: 13-3-2018
Udgivelse: 1. udgave, 2018.
Redaktion: Henrik Marxen, Knud Erik Christensen, Louise Mejer
ISBN-13: 9788771500899
Produkt type: Bog
Bidragyder: Kirsten Bak Andersen, Lykke Østrup Andersen, Anne Louise Bahn, Mie Buhl, Knud Erik Christensen, Ulla Brun Fog, Charlotte Fogh, Anne Herskind, Ole Reinhold Jensen, Susanne Skou Kristensen, Maja C. Laynourn, Henrik Marxen, Gry Futtrup Rasmussen, Kirsten Sko
År for denne udgave: 2018
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

3 - 8 hverdage

476,25 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Visualitet i undervisningen er en antologi, hvis mål er at bidrage til at sikre udskolingselevers og studerendes udvikling af visuelle kompetencer i en stadig mere visuel orienteret verden på tværs af fag og uddannelser.
Igennem arbejdet med forskellige visuelle medier og udtryk peger bogen imod en bredere anvendelse end blot til billed- kunstfagets undervisning og giver en grundlæggende viden om og indblik i, hvordan der kan arbejdes bevidst med visualitet i forskellige undervisnings- og læringskontekster på forskellige niveauer i uddannelsessystemet.
De 14 forfattere til antologien har en solid faglig fundering i og omkring visuelle fag, fx billedkunst, håndværk og design, it, kommunikation og drama, og underviser på mange forskellige niveauer.
Det er ikke tanken, at antologien skal levere færdige opskrifter på, hvordan en visuel orienteret undervisning skal foregå. Bogen er derimod tænkt som inspiration til, hvor og hvordan visualitet kan komme vidensbaseret og kvalificeret i spil i praksis i det danske uddannelsessystem.
Bogens primære målgruppe er undervisere i grundskolens ud- skoling og på efterskoler, samt studerende på læreruddannelsen. Men antologiens mangefacetterede perspektiver på arbejdet med visualitet kan også bruges af undervisere på gymnasier og højskoler samt på alle andre uddannelser, hvor man ser det visuelle som en kilde til at forstå og kommunikere.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Visualitet i undervisningen

Visualitet i undervisningen