Nedsat pris! Vores Fyn: Historier fra hjertet i midten Forstør
Kategorier / sektioner:

Vores Fyn: Historier fra hjertet i midten (Bog, Hæftet)

Af: Jørgen Nancke

Forlag: Mellemgaard
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 180
Dato for udgivelse: 19-11-2018
Udgivelse: 1. udgave, 2018.
ISBN-13: 9788772180564
Produkt type: Bog
Diverse ophavsangivelser: Omslagsgrafiker: Margit Elmelund
År for denne udgave: 2018
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

2 - 5 hverdage

150,95 kr

-24.5%

Vejl. pris: 199,95 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

I Vores Fyn 2018 kommer læserne med på guidede ture til bla. New Orleans, Afghanistan, Jylland, Sjælland, Fyn, Munkebo og Vollsmose. Der er historier om tresserne og den rygende, rockende og rullende ungdomskultur, som trækker tråde til i dag gennem foreningen ”Rock med Rynker”. ”Sangen om Larsen” fremført af selveste Dronning Margrethe, hippier i Thylejren, indianeren Hawk, Håbets skole, Kertemindes forjættede Røde Pimpernel, fartbumpet Fyn, to ostemadder og det franske Mont Ventoux. Ikke at forglemme; en glemt fynsk digter, en legendarisk dokumentarfilm, et kærligt møde mellem kulturer, sammenhold på trods af nederlag på 24-1 til Kerteminde Boldklub, tredive års vedholdende kulturkanal, den indre svinehund, samtalens magi, nissen Julius og en jysk indvandrer fra Skjern. ”At rejse er at leve”, sagde H.C. Andersen i Mit Livs Eventyr. Alle disse rejser er levet fuldt, og de er et livs eventyr hver især, fælles for dem er, at de startede som en drøm ...
Uddrag af bogen 
Jeg blev ved et tilfælde kastet ned på Fyn, da min teenagetid begyndte. Det tog Fyn sig ikke rigtig af, og det er forståeligt. Jeg var på ingen måder en imponerende teenager.    
Halvanden meter lav, med kæmpestore, klodsede briller og tøj, der bestod af lige dele fund fra genbrugsbutikker og hjemmestrik. Det var i starten af 80’erne, og dengang var det bedste råd til børn, der følte sig udenfor, at dét skulle de tage at holde op med.    
Jeg blev ved et tilfælde kastet ned på Fyn, da min forældre blev skilt. Det forandrede ikke Fyn, men det forandrede mig.         
Om forfatteren 
Jørgen Nancke har bevæget sig fra den sociale arvs forkrøblende univers og ud i livets lys. En rejse præget af mørke, melankoli og modvind, som besjæler hans teksters omfavnende dybder. Jørgen Nancke kan også opleves som avisskribent, foredragsholder, digter og musiker – sider, som alle hudløst og ærligt afspejler hans levede mønsterbryderliv.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Vores Fyn: Historier fra hjertet i midten

Vores Fyn: Historier fra hjertet i midten