Nedsat pris! Vores liv: fra tidlig barndom til hverdag med hjemmehjælp Forstør
Kategorier / sektioner:

Vores liv: fra tidlig barndom til hverdag med hjemmehjælp (Bog, Indbundet)

Forlag: Vitae
Format: Indbundet
Sprog: Dansk
Sideantal: 346
Dato for udgivelse: 29-5-2018
Udgivelse: 1. udgave, 2018.
Medforfattere: Anne Holm Christensen, Lene Plambech Hansen
ISBN-13: 9788799730049
Produkt type: Bog
År for denne udgave: 2018
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

2 - 5 hverdage

197,95 kr

-20.5%

Vejl. pris: 249,00 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Det er sandelig et stort arbejde at være et meget gammelt menneske! Udtalelsen kommer lige fra hjertet i den første samtale med bogens ældste deltager, og ”Vores Liv – fra tidlig barndom til hverdag med hjemmehjælp” beskriver på mange måder, hvordan det er at blive gammel i dagens Danmark. Så gammel, at kræfterne svigter, og man er nødt til at modtage hjemmehjælp, for at hverdagen kan hænge sammen.

I ”Vores Liv” følger vi det enkelte menneskes hele liv. Vi møder som læsere bogens personer, når de er børn i 1920’ernes og 30’ernes Danmark og får tydeligt beskrevet, hvordan tyskernes besættelse under 2. verdenskrig påvirker de unges liv og sind. Igennem 1950’ernes og 60’ernes velstandsstigning bliver bogens personer voksne med ansvar for egne børn, ægtefæller, hjem og arbejde, og vi møder dem igen i 1980’erne og 90’erne som efterlønsmodtagere eller pensionister fulde af mod på nye oplevelser i den tredje alder. I forbindelse med hver tidsperiode giver bogen en kort beskrivelse af, hvordan livet i Danmark former sig.  

Alderen og rammerne for livet har bogens personer til fælles, men levende og livsbekræftende træder hver enkelt frem og bliver til et unikt menneske. Hver især har levet i både medgang og modgang, men alle har de haft modet og viljen til at få det bedste ud af livet. Det er mennesker, man får lyst til at lære bedre at kende og måske også ønsker, man selv havde kendt både engang for længe siden og nu.

Denne bog kan alle grupper fordybe sig i og blive både klogere og måske også gladere af. ”Vores liv” anbefales til enhver, som gerne vil vide noget om almindelige danskeres liv i 1900-tallet og op til i dag. Her er tale om en levende fortælling, vi alle kan spejle os i.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Vores liv: fra tidlig barndom til hverdag med hjemmehjælp

Vores liv: fra tidlig barndom til hverdag med hjemmehjælp