Nedsat pris! Vores Udfordringer: fra EU og fra Danmark Forstør
Kategorier / sektioner:

Vores Udfordringer: fra EU og fra Danmark (Bog, Indbundet)

Af: Hans Stengaard Jessen

Forlag: Frydenlund
Format: Indbundet
Sprog: Dansk
Sideantal: 134
Dato for udgivelse: 1-1-2008
Udgivelse: 1. udgave, 2008.
ISBN-13: 9788778876485
Produkt type: Bog
År for denne udgave: 2008
Første udgivelsesår: 2008
Originalsprog: Sproget kan ikke bestemmes
Udgave: 1
Oplag: 1

Mangler pt.

154,25 kr

-22.5%

Vejl. pris: 199,00 kr

Produktet kan ikke bestilles.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

At der er forskel på dem, der vil frem, og dem, der vil tilbage, er ikke nyt. Det er det heller ikke i EU-problematikken eller i politik i det hele taget. Og hvad er for resten frem? Og hvad er tilbage?
Spørgsmålet er stillet rigtigt op; fordi der for det meste tales om en slags enten-eller. Imidlertid er der mange nuancer og udviklingslinjer, som overses ved en enten-eller- tankegang. Det allervigtigste er retningen, og den skal være ret.
Kun få har stemt ja til Europas Forende Stater og vil forvandle Danmark til en delstat i en fusionslignende statsdannelse. Ikke alle, der har stemt nej ved folkeafstemningerne, tror alene på en nationalstat uden forbindelser og samvirke med andre stater.
Derfor er der brug for nuancer og en debat af ikke bare EU´s politik og bureaukrati men også af vores eget politiske, befolkningsmæssige, erhvervsmæssige og infrastrukturelle system. Hvordan får vi det til både at fungere bedre og til bedre at afspejle befolkningernes behov i dag og i morgen?
Det er bl.a. disse spørgsmål, som bogen besvarer. Forfatteren slutter bogen af med et manifest, der bl.a. redegør for behovet for ændringer i EU, trafikafvikling, Danmarks kommunale struktur og de politiske partiers repræsentation i både Folketing, EU-parlamentet m.m.
Hans Stengaard Jessen (født 1939) er bosat i Sønderjylland. Han er handelsuddannet og har arbejdet i bl.a. ØK og Danfoss.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Vores Udfordringer: fra EU og fra Danmark

Vores Udfordringer: fra EU og fra Danmark