Nedsat pris! Walking the Amazon: 860 dage til fods langs Amazonfloden
Dette produkt kan findes i disse kategorier og sektioner

Walking the Amazon: 860 dage til fods langs Amazonfloden (Hæftet, Dansk)

Af: Ed Stafford

Forlag: EC Edition
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788793046184
Udgave: 1. (21-11-2014)
Oplag: 1. (21-11-2014)
Første udgivelsesår: 2014
Indbinding: Hæftet
Originaltitel: Walking the Amazon
Oversætter: Per H. Jacobsen
Originalsprog: Engelsk
Formater / udgaver

Levering: 2 - 5 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

”Walking the Amazon” er en beretning om verdens første ekspedition af sin slags. Den tager læserne på en af de mest dristige rejser langs verdens længste flod, gennem de biologisk mest mangfoldige levesteder på jorden. 860 dages gåtur fra Amazonflodens udspring i Peru tæt på Stillehavet til udløbet i Atlanterhavet.   


Da Ed Stafford begyndte sit forsøg på at blive den første mand nogensinde til at gå hele længden af Amazon-floden troede han, at det kunne gøres på cirka 12 måneder. Næsten to og et halvt år senere, havde han krydset Sydamerika, fra Stillehavet for at nå til Atlanterhavet og mundingen af ​​den kolossale flod, til fods.   


Med fare som en konstant følgesvend – der var døgnet rundt risiko for at møde alligatorer, jaguarer, giftslanger og elektriske ål, for ikke at nævne kampen for at overvinde fysiske skader og overleve i de ubarmhjertige tropiske storme – krævede Ed Staffords rejse ekstrem fysisk og mental styrke. Indfødte stammer advarede ham ofte om at han ville dø, hvis han fortsatte gennem deres land. Ed oplevede både at blive forfulgt af machetesvingende stammefolk og at blive tilbageholdt for mord!   


Men Ed Staffords rejse var også et eventyr med et godt formål: at bidrage til at øge folks bevidsthed om miljøspørgsmål. Ed Stafford havde hidtil uset adgang til oprindelige folk og var på første hånd vidne til de ødelæggende virkninger af skovrydningen i Amazonas regnskov.   


“Man må aldrig lade mænd tilbringe for meget tid alene sammen, for så finder de bare på alle mulige vanvittige projekter for at bevise deres styrke og mod. For eksempel at vandre hele vejen langs Amazonfloden fra Peru i vest til det brasilianske delta i øst.” Weekendavisen


“Godt oversat, fine nuancer i sproget og i det hele taget en god fortælling,” Bogsyn. 


“For fans af ekstreme eventyr … bogen er spændende læsning … Der er mange læsere til denne type bøger, og her er en fin en af slagsen”. Bibliotekerne.


“At vandre fra Stillehavet over Andesbjergene og langs hele længden af Amazonfloden til Atlanterhavet er virkelig ekstraordinært …” Sir Ranulph Fiennes


“Et af de dristigste eventyr i vor tid.” Bear Grylls

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Walking the Amazon: 860 dage til fods langs Amazonfloden

Walking the Amazon: 860 dage til fods langs Amazonfloden