Nedsat pris! Forstør
Kategorier / sektioner:

Webcellence: effektivt salg og markedsføring på internettet (Bog, Hæftet)

Af: Jens Strandbygaard

Forlag: Frydenlund
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 125
Dato for udgivelse: 20-2-2011
Udgivelse: 1. udgave, 2011.
ISBN-13: 9788778879318
Produkt type: Bog
Illustrationsangivelser: ill. i farver
År for denne udgave: 2011
Første udgivelsesår: 2011
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

2 - 5 hverdage

Levering inden jul: OK

Formater / udgaver

Bog
Hæftet
147,05 kr
epub
111,40 kr

147,05 kr

-13%

Vejl. pris: 169,00 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Selv en grim og simpel webshop kan være uhyre effektiv. Nu gør e-handelsekspert Jens Strandbygaard op med følelser og æstetik inden for e-handel. E-handel drejer sig om at skabe resultater, omsætning og overskud - og her kommer designerens mavefornemmelse på en hård prøve, fordi den effektive webshop måler og analyserer alle tiltag. Om det så er effekten af at skifte en grøn knap til en rød eller at omformulere en overskrift, så kan det hele måles og vejes og anvendes til løbende forbedringer.
Jens Strandbygaard er en af pionererne inden for dansk e-handel. Han har siden 1996 levet af at rådgive virksomheder i ind- og udland om e-handel og internetmarkedsføring, og han har været med til at opbygge en række danske og internationale web-succeser. Og også fiaskoer. Sidstnævnte er nu det, man lærer allermest af. 
I Webcellence fokuserer Jens Strandbygaard på, hvordan man driver og optimerer sin webshop, så man hurtigst muligt finder ud af, hvad der ikke virker - for at man kan lave det, der virker. De mange muligheder for optimering af en webshop gøres forståelige gennem paralleller til den virkelige verden, hvor Jens Strandbygaard med logiske eksempler viser, hvordan en almindelig butik ville fungere, hvis man havde de samme muligheder som på nettet. Dernæst får læseren helt håndgribelige værktøjer, så teorierne kan omsættes til praksis - og i sidste ende - resultater.
Bogen er oplagt til både den rutinerede webmarketing­chef og nybegynderen, ligesom både store og små virksomheder, der driver en webshop, kan få udbytte af indholdet.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Webcellence: effektivt salg og markedsføring på internettet

Webcellence: effektivt salg og markedsføring på internettet