Nedsat pris! Weekend på Mars: Samlede science fiction-noveller
Dette produkt kan findes i disse kategorier og sektioner

Weekend på Mars: Samlede science fiction-noveller (Bog, Dansk)

Af: Niels E. Nielsen

Forlag: Science Fiction Cirklen
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788790592561
Udgave: 1. (30-11-2011)
Oplag: 1. (03-01-0001)
Første udgivelsesår: 2011
Serie: Samlede science fiction-noveller
Sideantal: 242
Fagredaktør: Niels Dalgaard, Carl-Eddy Skovgaard

Levering : 3 - 8 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Niels E. Nielsen (1924-1993) var ikke alene en af Danmarks mest fremtrædende forfattere af science fiction-romaner, han arbejdede også med novelleformen, der passer så godt til genren. Hovedparten af hans produktion lå i halvtredsernes anden halvdel, hvor han med flid kombinerede inspirationen fra den amerikanske version af genren med den europæiske traditions forkærlighed for satire og samfundskritik. Tilsammen giver novellerne et både humoristisk og alvorligt billede af de tanker, der optog sindene fra midten af halvtredserne og et par årtier frem: atomkrig, mekanisering, rumfart, computere, amerikanisering, underholdningsindustrien – ja, selv tidsrejser!
Dette første bind (1/ 2) rummer bl.a. den række løst sammenhængende fortællinger, som beretter om udforskningen og koloniseringen af Mars, og den går ikke stille af sig. Men derudover præsenteres man for radioaktive mutanter, venlige aliens, heltemodige astronauter, undertrykte kontorfolk og mange flere. (i alt 26 noveller)
De to bind af Niels E. Nielsens samlede science fiction-noveller rummer mere end halvtreds historier der behandler en bred vifte af genrens motiver. Det er den første samling af hans historier der er udkommet siden 1976, og atten af historierne har aldrig været udgivet i bogform før. Fem af dem har endda aldrig været udgivet før overhovedet!

Anmeldelser (0)