WEEKENDHYGGE: Idéer til nem weekendmad, komsammener, hyggelige aktiviteter og stjernestunder ude og inde året rundt
Dette produkt kan findes i disse kategorier og sektioner

WEEKENDHYGGE: Idéer til nem weekendmad, komsammener, hyggelige aktiviteter og stjernestunder ude og inde året rundt (Bog, Paperback, Dansk)

Af: Sif Orellana

Forlag: Tinkerbell Books
Format: Paperback
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788793137158
Udgave: 1. (18-06-2019)
Oplag: 1. (18-06-2019)
Første udgivelsesår: 2019
Indbinding: Paperback
Sideantal: 96
Originaltitel: WEEKENDHYGGE
Omslagsgrafiker: Sif Orellana
Forord af': Sif Orellana
Fotograf: Sif Orellana
Fagredaktør: Sif Orellana
Originalsprog: Dansk

Levering: 2 - 5 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

'WEEKENDHYGGE' er den anden temabog ud af seks i en helt ny prisvindende serie fra Sif Orellana, smækfyldt med opskrifter, tips og idéer til simpel og lækker mad, bagværk, kreative sysler, komsammener, eftermiddags- og ferieaktiviteter, fejring af mærkedage og masser af bud på måder, hvorpå man kan snige flere hyggelige ritualer og velsmagende og nærværsskabende stjernestunder ind i programmet til hverdag og fest. Mange familier har en travl hverdag, og når weekenden indfinder sig - ja, så skal der hygges godt og grundigt, og slappes af med god mad og nærværsskabende aktiviteter. I denne helt nye temabog får du en frisk buket af idéer til nem weekendmad, ganeforkælende snacks, skøn morgenmad og sjove og kreative aktiviteter ude og inde osv. Det er her, familier kan hente inspriation til weekenderne og på simpel vis skabe værdifulde oplevelser og minder, der kan styrke familiens bånd. Bogen er trykt i samme store, indbydende format, som Sif Orellanas øvrige bøger og er fyldt til randen med smukke, stemningsfulde mad- og livsstilsbilleder.
"Alle opskrifter, idéer og hyggestunder bliver præsenteret, så man virkelig får lyst til at gøre det efter. Intet er for kompliceret, og alle vejledninger er lette at forstå. Flotte billeder." - Lektørudtalelse, DBC.

Anmeldelser (0)