Nedsat pris! Wilhelm Meisters Læreår 2 Forstør
Kategorier / sektioner:

Wilhelm Meisters Læreår 2 (Bog, Hæftet)

Af: Johann Wolfgang von Goethe

Forlag: Saga
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 371
Dato for udgivelse: 17-5-2018
Udgivelse: 1. udgave, 2018.
ISBN-13: 9788726003826
Produkt type: Bog
År for denne udgave: 2018
Originalsprog: Tysk
Udgave: 1
Oplag: 1

Forlaget skriver: Print On Demand - forvent længere leveringstid

Formater / udgaver

Bog
Hæftet
260,95 kr
epub
60,70 kr

260,95 kr

-13%

Vejl. pris: 299,95 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Romanen handler om Wilhelm Meisters liv og dannelsesudvikling. I begyndelsen af romanen møder man, Wilhelm som en nysgerrig og holdningsløs person som kun har to interesser, hans forelskelse til skuespillerinden Mariane og hans stærke lidenskab til teaterkunsten. Dette irriterer, hans far som ønsker at sønnen skal tage sig sammen og blive mere borgerlig, så han kan gå i sin fodspor når Wilhelm en dag skal overtage familievirksomheden.
Men Wilhelm vælger at forlade det trygge hjem, som hans far har skabt til fordel for teateret, som bliver arenaen for hans dannelsesudvikling og åbner en mere fri, seksuell, kreativ og udfordrende verden for ham. I slutningen af romanen er han gået over til at blive en mere karakterfast person. Romanen bliver også set på som Goethes mening om, hvordan teateret skal bruges bl.a. til fremførelse af William Shakespeares Hamlet og hvordan kulturelle og personmæssige omgivelser former menneskene.
Johann Wolfgang von Goethe (1749-1831) var tysk forfatter, videnskabsmand og filosof. Goethe var i sine unge år en af drivkrafterne bag Sturm und Drang-perioden, og på sine ældre dage siges han at være nærmest synonymet med den litterære retning Weimarklasikken. Ud over romaner skrev Goethe digte, dramaer, essays og videnskabelige afhandlinger. Nogle af hans mest kendte værker er 'Den unge Werthers lidelser' og 'Faust'.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Wilhelm Meisters Læreår 2

Wilhelm Meisters Læreår 2