Nedsat pris! Willie Nelson - Amerikas stemme Forstør
Kategorier / sektioner:

Willie Nelson - Amerikas stemme (Bog, Hæftet)

Af: Chr. Braad Thomsen

Forlag: Tiderne Skifter
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 391
Dato for udgivelse: 30-4-2013
Udgivelse: 1. udgave, 2013.
ISBN-13: 9788779735972
Produkt type: Bog
År for denne udgave: 2013
Første udgivelsesår: 2013
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

2 - 5 hverdage

232,40 kr

-17%

Vejl. pris: 280,00 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

»Hvis Amerika kunne synge med én stemme, ville det være Willie Nelsons.«
- Emmylou Harris
Willie Nelson (f. 1933) har de sidste 40 år været countrymusikkens betydeligste sanger. 2013 er 80-året for Willie Nelsons fødsel.. Det fejrer forlaget med denne bog skrevet af hans største danske fan, Christian Braad Thomsen.
Det er den første bog om Willie Nelson på dansk, men også internationalt er bogen unik. Det er nemlig første gang, samtlige Willie Nelsons plader udsættes for kærlig, kyndig og kritisk behandling. I betragtning af at han har indspillet 134 under eget navn og mindst 235 som gæstesolist på andres plader, er der simpelthen ingen, der før nu har haft overblik over denne utroligt omfattende produktion.
Willie Nelson er stadig så aktiv som nogensinde og med en stemme, der er upåvirket af alderen. 2013 udsender han endnu en cd, og giver koncerter over hele USA. Med 80-år er han fortsat på job.
Willie Nelson er både trofast mod countrytraditionen og udvider samtidig dens grænser ved at knytte an til en lang række lokale og globale musikformer, frem for alt til ´The Great American Song Book´, men også til jazz, rock, tex-mex, reggae, musical, spansk pop, irsk folklore, midteuropæisk polka, mongolsk strubesang, Hawaii-musik, rap og hip hop.
Selv siger han, at mennesker overalt i verden har fælles glæder og fælles problemer: »Den universelle sjæl er den samme som din egen sjæl. Vi tænker alle grundlæggende ens, vi er alle grundlæggende det samme menneske.«  
Countrymusikkens publikum er blevet fornyet ved Willie Nelsons koncerter. Her mødes hjemmegående husmødre og rockere, langhårede hippier og rednecks, arbejdere og direktører, studerende og folkepensionister. Alle forenes de i fælles glæde over hans grænsesprængende musik.  

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Willie Nelson - Amerikas stemme

Willie Nelson - Amerikas stemme