Nedsat pris! Windows 10 - bogen den komplette guide
Dette produkt kan findes i disse kategorier og sektioner

Windows 10 - bogen den komplette guide (Paperback, Dansk)

Af: Sofus Rischel

Forlag: Libris Media
Format: Paperback
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788778537089
Udgivelsesdato: 01-12-2015
Oplagsdato: 01-12-2015
Indbinding: Paperback
Originalsprog: Dansk

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Bemærk venligst ny udgave "Windows 10 Basis og Ekspert - ISBN 9788778537799" der inkluderer alt fra Windows 10 bogen samt nye afsnit til den erfarne bruger.
Alt det du kan med Windows 10
Denne bog er din garanti for at få mest mulig ud af Windows 10. Vi guider dig igennem opgradering fra tidligere Windows versioner og præsenterer dig for de nye funktioner og finesser i det nye system. Din gamle internetbrowser Internet Explorer har også fået en make-over og hedder nu Edge. Den nye startmenu har udviklet sig og kombineret den klassiske punktmenu med flise-menuen vi kender fra Windows 8.
"Det Windows du kender, bare bedre" er sloganet for Windows 10 og det siger det meste. Med Windows 10 er Microsoft på banen igen med en af de mest gennemgribende opdateringer til Windows nogensinde. Udover visse ændringer i udseende, byder styresystemet på masser af fornyelser og forbedringer og er gratis for eksisterende kunder, som i forvejen har Windows 7, Windows 8 og Windows 8.1.
Windows 10 indeholder indbyggede apps, der taler sammen bla. Kort, Fotos, Mail, Groove musik, Film & TV og OneDrive. Disse apps samarbejder på tværs af platforme, hvis du fx har en Windows-telefon eller Windows-tablet. Derudover lærer du selvfølgelig, hvordan du installerer eller fjerner gamle programmer, sikrer dine data med automatisk backup, holder hackere på afstand med gratis antivirus og firewall.
Bogen er skrevet til dig, som skal i gang med Windows 10, men ikke ønsker at spilde tid på omveje og frustrationer. Windows 10 formidles ved hjælp af letforståelige og illustrerede vejledninger, med en guide på hver side. I stedet for at læse bogen fra ende til anden kan du altså også bruge den som et overskueligt opslagsværk.

Anmeldelser (0)