Winston Churchill

Af: Thomas Kielinger

9788770705974

1 - 2 hverdage

12 enheder på eget lager

Levering inden jul: OK

Formater / udgaver

zip_mp3
103,15 kr
100,00 kr

100,00 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Da Churchill var 25, havde han været i krig på tre kontinenter, skrevet fem bøger og var blevet valgt indi det engelske underhus. Da han rundede 60, var det den almindelige vurdering, at han var mislykket, udbrændt, færdig!
Sådan opsummerer Thomas Kielinger, hvor Churchill stod i den engelske bevidsthed, da krigen brød ud. Den tyske London-redaktør og korrespondent for die Welt, Thomas Kielingers biografi om Churchill er ikke først og fremmest læsværdig for detaljernes skyld, eller fordi den tilføjer nye oplysninger til krigshistorien. Nej, Kielingers biografi er en nærmest poetisk biografi, som lægger vægten på personligheden, den komplekse, aldeles upolitiske personlighed, som var Churchills. Det hedder bl.a. om ham, at han mobiliserede det engelske sprog i kampen mod nazismen. Men der skulle først en alvorssituation, der truede England og truede det gamle Europa og dets værdier, til før aristokraten, digteren, maleren og levemanden kunne træde i karakter.

I de sidste kapitler lægger Kielinger vægten på Churchills indsats for internationalt samarbejde - efter han som koloniminister havde stået i spidsen for den ulyksalige deling af Mellemøsten, som i dag står for fald.
Bogen er illustreret

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Winston Churchill

Winston Churchill