Nedsat pris! Yeah yeah yeah: En krønike om The Beatles Forstør
Kategorier / sektioner:

Yeah yeah yeah: En krønike om The Beatles (Bog, Hæftet)

Af: Torben Bille

Forlag: Gyldendal
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 383
Dato for udgivelse: 20-10-2010
Udgivelse: 1. udgave, 2010.
ISBN-13: 9788702075595
Produkt type: Bog
Diverse ophavsangivelser: Omslagsgrafiker: Bettina Kjærulff-Schmidt
Illustrationsangivelser: ill.
År for denne udgave: 2010
Første udgivelsesår: 2010
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

Mangler pt.

271,20 kr

-22.5%

Vejl. pris: 349,95 kr

Produktet kan ikke bestilles.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

´Yeah, yeah, yeah!´ blev 60'er-ungdommens første kampråb, og det er titlen på Torben Billes musikkrønike om The Beatles. Bandet, der vendte op og ned på verden og som nægter at dø.
Bogen er en lystrejse fra P. Knudsensgade i Sydhavnen til Penny Lane i Liverpool og retur. Bille trækker på hovedstolen og sin utrolige musikalske viden og giver personligt farvede punktnedslag i historien om The Beatles, som tilsammen giver et kalejdoskopisk billede af musikken og tiden. I Danmark og ude i verden.
Yeah, yeah, yeah! tager afsæt i Liverpool i dag, går tilbage i tiden til barndommen og videre til dannelsesårene som husorkester for ludere og lommetyve i Hamburgs red light district, Reeperbahn. Senere beskrives beatlernes invasion af Amerika og amerikanerne, noget nær en kulturrevolution. Bille taler bl.a. med den herboende amerikanske guitarist Billy Cross, der i New York var øjenvidne, dengang The Beatles satte frigjorthed på dagsordenen i koldkrigsklimaet. Derfra er der ikke langt til Danmark, hvor The Beatles i 1964 gav to koncerter, der blev et vendepunkt for dem, der overværede dem, og for de mange musikere, der lod sig inspirere. Bille taler med en kvinde, som var pige dengang og som formedelst 15 kr. for en billet fik en oplevelse for livet. Og trommeslageren Torben Sardorf fra The Hitmakers beretter om, hvordan det var at være opvarmningsnavn for The Beatles i KB Hallen.
Bogen kommer desuden til at rumme skarpt optrukne miniportrætter af de fire beatler, samtaler med musikere, der hverken vil eller kan løbe fra deres inspiration af The Beatles, bl.a. Tim Christensen, og endelig genanmeldes alle gruppens officielle albums.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Yeah yeah yeah: En krønike om The Beatles

Yeah yeah yeah: En krønike om The Beatles