Nedsat pris! Yoga på stuegulvet
Kategorier / sektioner:

Yoga på stuegulvet (Bog, Spiralryg, Dansk)

Af: Louise Fjendbo Jørgensen

Forlag: Nyt Nordisk Forlag
Format: Spiralryg
Sprog: Dansk
Sideantal: 80
Dato for udgivelse: 26-1-2012
Udgivelse: 2. udgave, 2012.
ISBN-13: 9788717042414
Produkt type: Bog
Illustrationsangivelser: ill. i farver
År for denne udgave: 2012
Første udgivelsesår: 2007
Originalsprog: Dansk
Udgave: 2
Oplag: 2

Mangler pt.

193,70 kr

-22.5%

Vejl. pris: 249,95 kr

Produktet kan ikke bestilles.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Ny forbedret udgave.
Yoga er et kraftfuldt og livsbekræftende redskab.
Kraftfuldt, fordi den styrker kroppen som ingen anden træningsform og giver os en unik kropsbevidsthed. Yoga giver os samtidig mental styrke, så vi kan håndtere modstand og udvikle os, når vi møder udfordringer i livet.
Livsbekræftende, fordi den åbner vores øjne for, at vi bevæger os rundt i en vidunderlig verden - selv når vi ikke ser det. Livet bliver mere intenst, når vi praktiserer yoga; det gør os i stand til at se dybere ind i os selv, og vi opnår ro i sindet og et liv i balance.
Yoga er for alle mennesker i alle aldre uanset fysisk form. Den kan praktiseres over alt: på stranden, på græsplænen, på kontoret, på hotelværelset, på stuegulvet - kun fantasien sætter grænser.
Yoga på stuegulvet  er en instruktionsbog for begyndere og let øvede med skånsomme øvelser, som styrker musklerne og giver mere fleksibilitet i kroppen. Alle øvelser er grundigt beskrevet. Bag i bogen finder du seks yogaprogrammer, som du kan lave derhjemme, samt en cd med to indtalte programmer.
Louise Fjendbo Jørgensen har praktiseret yoga siden 2000 og undervist siden 2004. Ud over flere yogalæreruddannelser er Louise uddannet cand.mag. og indehaver af yogastudiet Yogaliving, hvor hun underviser på fuld tid. Derudover holder hun yoga-retreats i Danmark og udlandet, uddanner yogalærere hos Yogaliving og underviser i yoga på virksomheder.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Yoga på stuegulvet

Yoga på stuegulvet