Zahir Forstør
Kategorier / sektioner:

Zahir (Bog, Paperback)

Af: Paulo Coelho

Forlag: Bazar
Format: Paperback
Sprog: Dansk
Sideantal: 377
Dato for udgivelse: 10-1-2012
Udgivelse: 1. udgave, 2012.
Oversætter: Mone Hvass
ISBN-13: 9788771160680
Produkt type: Bog
Originaltitel: O Zahir
År for denne udgave: 2012
Første udgivelsesår: 2005
Originalsprog: Portugisisk
Udgave: 1
Oplag: 1

2 - 5 hverdage

Formater / udgaver

Bog
Paperback
69,95 kr
epub
82,50 kr
zip_mp3
137,50 kr

69,95 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Zahir er en roman med mange biografiske islæt. En kendt forfatter - en af verdens bedst sælgende, der skriver om åndelige erfaringer og en gang gik pilgrimsruten til Santiago - bliver pludselig forladt af sin kone. Hun efterlader sig ingen spor. Forfatteren bliver besat af ønsket om at forstå årsagen til hendes forsvinden.
Zahir er arabisk, og betyder synlig, tilstede og umulig ikke at lægge mærke til. Noget eller nogen som i begyndelsen bare passerer vore tanker, men som snart bliver det eneste vi kan tænke på. Det kan tolkes som en guddommelig velsignelse eller en besættelse på grænsen til galskab.
Zahir handler om søgen efter kærlighed. Den fortæller om en rejse ind i sig selv og ud i verden i forsøg på at blive genforenet med sin elskede.
Men får hovedpersonen nogensinde mødt sit livs kærlighed? Og hvad vil det koste ham af selvransagelse og revurdering af egne opfattelser om mand, kvinde, frihed, kærlighed og mening med livet? Vejen til den elskede viser sig at være meget mere kompliceret og længere end tilbagelægningen af den fysiske afstand. Coelho skriver mesterligt og almengyldigt om et besat menneskes kamp med sine dæmoner, om smertefulde renselsesprocesser, men først og fremmest - om kærligheden og medmenneskeligheden.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Zahir

Zahir