Bemærk: Kan leveres før jul.
Forventes på lager: 13-10-2020
En passioneret jæger og kok laver sammen med en inkarneret lystfisker og fotograf lækker og moderne mad med ingredienser fra naturen. Sammen kaster de sig ud i de vilde teknikker, som kan bringe den friskfangede fisk og det nyligt nedlagte vildt til helt nye smagshøjder. De dykker ned i traditionelle og ældgamle teknikker, for at bruge dem på nye måder, der bringer vilde spiser ind på spisebordene. Mad over bål, kold- og vamrøgning, saltning og tørring.
”Vi har brugt de sidste par år på at fiske og jage, og være ude i naturen så meget som muligt. Vi har lavet mad i det fri, ofte direkte i gløderne. Vi har sovet under åben himmel, og duften af bål og eventyr hænger stadig i vores tøj”.
”Take a walk on the wild side” – i naturen og derhjemme i køkkenet.
| Forlag | Gyldendal |
| Forfattere | Nikolaj Juel, Columbus Leth |
| Type | Bog |
| Format | Indbundet |
| Sprog | Dansk |
| Udgave | 1. (13-10-2020) |
| Oplag | 1. (13-10-2020) |
| Illustrationer | Ja |
| Omslagsgrafiker | Søren Damstedt |
| Tegnet af | Søren Damstedt |
| Fotograf | Columbus Leth |
| Originalsprog | Dansk |
| Sideantal | 240 |
| Indbinding | Indbundet |
| Mål og vægt | B: 200mm, H: 320mm, D: 20mm, Vægt: 400g |
| ISBN-13 / EAN-13 | 9788702294965 |