7 Wonders på dansk
Dette produkt kan findes i disse kategorier og sektioner

7 Wonders på dansk

Aldersgruppe: 10+ år
Antal spillere: 3-7 spillere
Spilletid: 45+ min.
VNR: 5425016921920

Målgruppe: Gruppespil

Form: Kortspil

Aldersgruppe: 10+

Antal Spillere: 2-7

Spilletid: 30 min.

Flere detaljer

Levering: 1 - 2 hverdage

Bemærk: Vi har kun (2) stk tilbage af denne vare, og vi kan pt. ikke skaffe flere.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Byg det største og herligste af de syv vidundere i 7 Wonders. Hen over tre tidsaldrer bygger hver spiller sit eget vidunder. Hver spiller vælger en spilleplade med et under på, og hver spilleplade er trykt på begge sider og giver spillerne mulighed for at vælge mellem to forskellige strategier for at bygge deres under.
Undervejs i 7 Wonders bygger hver spiller sin civilisation op. Der bygges bygninger og institutioner op, og hver ny ting giver enten bonusser her og nu, eller giver nye muligheder i det lange løb. Nogle udbygninger giver mullighed for at plyndre eller købe ressourcer af de andre spillere. 
7 wonders er et fleksibelt spil for både mange og få. Styrken i spillet kommer fra, at alle spillerne tager deres tur samtidig, hvorfor spillets varighed er omtrent den samme, om der er to eller syv spillere med, og da man i 7 Wonders spiller op imod sine sidemænd, betyder det, spillet fungerer lige vel med få eller mange spillere.
7 Wonders er udgivet med danske regler, og er et familievenligt spil. Der er udgivet udvidelserne 7 Wonders: Leaders og 7 Wonder: Cities, som begge føjer nye udfordringer til spillet, og 7 Wonders: Cities øger desuden antallet til 8 spillere og har regler for holdspil.

Anmeldelser (0)