Nedsat pris! DOS kortspil
Dette produkt kan findes i disse kategorier og sektioner

DOS kortspil

Aldersgruppe: 8+ år
Antal spillere: 2-4 spillere
Spilletid: 30+ min
VNR: 887961629385

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

DOS er efterfølgeren til det klassiske kortspil UNO. Ligesom UNO er DOS's formål at være den første spiller hver runde for at slippe af med alle sine kort og optjene point for de kort, der er tilbage i dine modstanderes hænder.

Når det er din tur kan du spille kort fra din hånd ved at matche deres tal til ethvert af kortene i midten. Du kan spille en kamp for hvert kort i den midterste række. Du kan også kombinere to kort fra din hånd, der svarer til det nummer, du ønsker at matche. Hvis kortet / kortene du spillede matcher både nummer og farve, giver det dig retten til at placere ekstra kort fra din hånd i midten og endda tvinge andre spillere til at trække kort. Glem ikke at råbe "DOS!" når du har to kort i din hånd, eller du kan ende med at trække flere kort!

Runden slutter, når en spiller ikke har flere kort. Spilleren tjener point baseret på værdierne af de kort, der er tilbage i de andre spilleres hænder. Fortsæt med at spille, indtil nogen når 200 point. Spilleren der først når 200 point, vinder!

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

DOS kortspil

DOS kortspil