Small World på dansk
Dette produkt kan findes i disse kategorier og sektioner

Small World på dansk

Aldersgruppe: 8+ år
Antal spillere: 2-5 spillere
Spilletid: 1+ timer
VNR: 824968779910

Målgruppe: Gruppespil

Form: strategispil

Aldersgruppe: 8+

Spilletid: 40 min.

Flere detaljer

Levering: 1 - 2 hverdage

Bemærk: Vi har kun (1) stk tilbage af denne vare, og vi kan pt. ikke skaffe flere.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Small World er et fantasy krigsspil med stor variation, underfundige illustrationer og lækkert gameplay. I Small World skal en alt for lille verden erobres, og det kan kun gøres ved at sparke de andre af brættet. Til at hjælpe sig har hver fantasy-race i spillet en særlig evne samt en variabel evne, som tildeles ved spillets begyndelse, og som skaber den store variation i spillet, og som gør hvert spil til en selvstændig udfordring. I løbet af spillet skiftes racerne ud, så alle hele tiden er i kapløbet om at erobre verden. Der er 14 racer og 20 variable evner i spillet.
Small World er varer et fast antal runder, som sikrer at spillet holdes inden for en bestemt tidsramme. I slutningen af hver tur tæller spilleren point op efter antallet af felter erobret, og efter sidste runde tælles de samlede mængder af point op og vinderen udpeges.
Spillet er med danske regler, og det er underholdende for store som for små, der har lyst til at skubbe hinanden ud af en alt for lille verden.
Der er udgivet en række udvidelser til Small World, som føjer flere racer og variable evner til spillet, samt en udvidelse med tilfældige begivenheder til at påvirke spillet med. Ved siden af Small World er der Small World: Underground, som er et selvstændigt Small World-spil. De to Small World-spil kan kombineres med udvidelsen Small World: Tunnels.
Udvidelsen Small World Realms introducerer nye baner og 12 forskellige scenarier, som kan bruges til både Small World og Small World Underground og til at kombinere de to spil.
Small World er baseret på spillet Vinci.

Anmeldelser (0)