99 minimalistiske husråd: Find glæden ved mindre og gør din hverdag lettere (Bog, Paperback, Dansk)

Af: Maria Rohde Madsen


Nedsat pris! 99 minimalistiske husråd: Find glæden ved mindre og gør din hverdag lettere
Forlag: Muusmann Forlag
Format: Paperback
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788793951778
Udgave: 1. (01-02-2021)
Oplag: 1. (01-02-2021)
Første udgivelsesår: 2021
Illustrator: Cecilia Mark
Originalsprog: Dansk
Sideantal: 160
Indbinding: Paperback
Mål og vægt: B: 147mm, H: 210mm, D: 16mm, Vægt: 311g

Status: Mangler pt.

Produktet kan ikke bestilles.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

KATEGORIER M.M. SOM DETTE PRODUKT ER EN DEL AF

  = Emner
  = Sektioner
  = Kategorier
  = Kampagner

Beskrivelse

Mangler du ro og overblik, fordi pladsen i dit hjem og dit hoved føles trang? Er du frustreret over og træt af at bruge penge på overflødige ting, der alligevel ikke giver dig glæde? Og drømmer du om mere tid og nærvær til det allervigtigste i dit liv?


Få hjælp til dette og andre udfordringer i denne lille lærerige bog med 99 inspirerende og praktiske husråd til en mere minimalistisk hverdag, så du skridt for skridt kan skabe et friere og nemmere liv.


Minimalisme handler ikke om at sælge alt, hvad du ejer, leve på en sten med stilrene, neutrale møbler og spare på alt, hvad der er sjovt i livet. Det handler om at fokusere på det vigtigste i DIT liv, fjerne det overflødige og finde glæden ved mindre, for derved at skabe rum, luft og overskud til det, der virkelig betyder noget.


Husrådene spreder sig ud over alle aspekter af hverdagen og livet og giver inspiration til, hvordan du via minimalisme kan få styr på fx rod i hjemmet, unødvendig shopping, en overproppet kalender, tøjkriser, presset madlavning, manglende overblik i økonomien, kedelig rengøring, overfyldte tanker og uendelige to-do-lister.


Bogen er krydret med flotte og finurlige illustrationer.


Om forfatteren

Maria Rohde Madsen er grafisk designer, fotograf, koncept­udvikler, minimalist, hiphopper, foodie, livsnyder, eventyrer, humanist og forfatterinde. Hun udkom med sin første bog, Det plantebaserede basiskøkken, i ­efteråret 2018. Minimalisme, slow living og bæredygtighed er Marias mærkesager, og hun ­lægger vægt på livsglæde, ­kvalitet, langsommelighed, indre balance, respekt for kloden og ­næstekærlighed.

Anmeldelser (0)