20 skridt til bedre lærersamarbejde (Bog, Hæftet, Dansk)

Forfattere: Ole Ditlev Nielsen, Martin Lasse Hansen Sieben

Forlag: Dansk Psykologisk Forlag A/S
Format: Hæftet
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788771584950
Udgave: 1. (28-10-2016)
Oplag: 1. (28-10-2016)
Første udgivelsesår: 2016
Indbinding: Hæftet
Sideantal: 208
Omslagsgrafiker: Louise Glargaard Perlmutter/Louises design
Originalsprog: Dansk
Formater / udgaver
217,50 kr
212,00 kr

Levering : 2 - 5 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

20 skridt til bedre lærersamarbejde er en bog, der giver konkrete idéer og værktøjer til, hvordan man bedst muligt kan styrke og udvikle samarbejdet på en uddannelsesinstitution. De seneste års mange forandringer i uddannelsessystemet har nødvendiggjort lærersamarbejde i et hidtil uset omfang. Men hvordan gør man det lige i praksis? Hvordan sikrer man sig, at alle medarbejdere føler, at samarbejdet er meningsfuldt og udbytterigt? Hvordan kommer et øget samarbejde eleverne til gode, og hvordan får man ledelse og lærere til at spille på samme hold?
20 skridt til bedre lærersamarbejde giver svar på disse spørgsmål – konkret og til at implementere i praksis. Med afsæt i den nyeste teori og forskning på området giver forfatterne idéer til, hvordan man kommeri gang med at skabe et bedre samarbejde på den enkelte skole. Bogen giver praktiske input til, hvordan man udnytter tid og ressourcer bedst muligt, hvordan man skaber fælles mål og arbejder efter dem, hvordan man bliver bedre til at hjælpe hinanden, hvordan de uundgåelige konflikter håndteres og meget, meget mere.
20 skridt til bedre lærersamarbejde henvender sig til undervisere og ledere i grundskolen, på de gymnasiale uddannelser, erhvervsuddannelserne,VUC, kortere videregående uddannelser samt til lærer- og pædagogikumstuderende.

Anmeldelser (0)