21 helbredende dage med antiinflammatorisk kost: Spis dig til bedre fordøjelse, stabilt blodsukker og mere energi (Bog, Indbundet, Dansk)

Forfattere: Jerk W. Langer, Louise Bruun


Nedsat pris! 21 helbredende dage med antiinflammatorisk kost: Spis dig til bedre fordøjelse, stabilt blodsukker og mere energi
Forlag: Politikens Forlag
Format: Indbundet
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788740030860
Udgave: 1. (08-09-2016)
Oplag: 14. (23-09-2020)
Første udgivelsesår: 2016
Originalsprog: Dansk
Sideantal: 200
Indbinding: Indbundet
Mål og vægt: B: 198mm, H: 257mm, D: 22mm, Vægt: 872g

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

KATEGORIER M.M. SOM DETTE PRODUKT ER EN DEL AF

  = Emner
  = Sektioner
  = Kategorier
  = Kampagner

Beskrivelse

Få styr på blodsukker, fordøjelse, kolesterol og blodtryk med antiinflammatorisk kost.

Er du klar til den store forvandling? På blot 21 dage kan du opbygge det stærkeste forsvar mod kroppens usynlige fjende nr. 1: Den farlige inflammation, der udover tidlig ældning er medvirkende årsag til en række af de gener og sygdomme, mange af os slås med.

I deres nye bog fortæller læge Jerk W. Langer og ernæringsterapeut Louise Bruun om de små betændelsestilstande, som inflammation efterlader i din krop, og som på sigt kan være med til at forårsage reelle sygdomme som fx diabetes 2, forhøjet kolesterol og forhøjet blodtryk. Og de giver dig opskriften på, hvordan du bekæmper inflammation med lækker antiinflammatorisk mad og kloge valg i hverdagen. 
Med en antiinflammatorisk livsstil vil du, udover at forebygge sygdomme, dæmpe eventuelle allergier, præstere og huske bedre og ikke mindst se yngre ud. Du vil ganske enkelt blive sund og glad både indvendig og udvendig. 
Jerk og Louise er pionerer inden for arbejdet med antiinflammatorisk livsstil, og bogen kombinerer den nyeste forskning med deres praktiske erfaringer fra de mange danskere, som de allerede har hjulpet til et bedre liv.

Anmeldelser (0)