Adéle Blanc-Sec Boks II (Dansk)

Af: Jacques Tardi


 • Forlag: Faraos Cigarer
 • Sprog: Dansk
 • ISBN-13: 9788791976711
 • Udgave: 1. (27-09-2010)
 • Oplag: 1. (27-09-2010)
 • Første udgivelsesår: 2010
 • Serie: Adele Blanc-Sec
 • Mål og vægt: B: 229mm, H: 311mm, D: 53mm, Vægt: 2300g

Levering: 3 - 8 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

 • Ingen gebyrer
 • Ingen abonnementer
 • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

KATEGORIER M.M. SOM DETTE PRODUKT ER EN DEL AF

  = Emner
  = Sektioner
  = Kategorier
  = Kampagner

Beskrivelse

Adéle Blanc-Sec boks II indeholder bind 6-9 og der er plads til tiende og sidste bind. Kassetten indeholder følgende titler:
Adéle Blanc-Sec bind 6 Vanskabningen fra Saint-Martin kanalen
I seks år har Adèle været lagt i dvale, efter hun blev myrdet af Clara Benhardt. Mouginot prøvede at vække hende til live, men måtte bøde med sit liv og først da Lucien Brindavoine kommer til lykkedes det! En masse er sket på de 6 år. Et kæmpe blodbad har fjernet Europas uskyld, men hvad rager det Adèle? Hun undres mere over, at der ingen støv er i hendes lejlighed og nogen åbenbart har betalt alle hendes regninger?
Adéle Blanc-Sec bind 7 Alle hånde uhyrer
I skyttegravene ved Douamont ligger en ung kunstner fanget i ingenmandsland. Bomberne hagler ned om ørene på ham og hans venner. Alle ved, at artilleriangrebet er et præludiet for et stormangreb fra Prøjserne og så er de færdige! Men pludselig angribes prøjserne af et blæksprutteagtigt monstre og tvinger prøjserne på flugt... Dette er det sidste man ser til Fia...
Adéle Blanc-Sec bind 8 Mysteriet i dybet
Hvem er fløjtespilleren, der udsender harmonisk musik fra kloakkerne? Og hvem har muteret forhistoriske dolkhaler som terrorisere Paris? Adèle skal prøve at samle trådene, men samtidig holde sig i live, da en gal kvinde vil hende til livs og hvem er de idioter som hele tiden følger efter hende?
Adéle Blanc-Sec bind 9 Den djævelske labyrint
Adèles søster fik ikke slået Adèle ihjel, men tilgengæld prøver hun nu, at kede Adèle ihjel med sit usædvalige uinspirerende provensielle liv. Andre står dog i kø for at lægge vores heltinde i graven og køen er lang! Får ´Tandlægen´ og den fede endelig hævn eller vil de blive slået på stregen af den geniale Dr. Chou?
Tardi - en Pariser med stort P
Jacques Tardi er født i Valence, Frankrig i 1946. Efter endt kunstuddannelse i Lyon og Paris startede han i en alder af 23 med at lave tegneserier. Det tog ikke den talentfulde kunster lang tid at blive opdaget, og hans stil har siden dannet skole.
Tardis forkærlighed for Paris og Første Verdenskrig har skabt nogle af de største klassikere indenfor den europæiske tegneserieverden. Som han selv har udtalt »De fleste af mine tegnenserier foregår i Paris, det er, fordi jeg elsker at tegne denne by«.
Med sin kvindelige helt Adèle Blanc-Sec i ´Adèles ekstraordinære oplevelser´ viste han allerede tidligt, at han ville gå sine egne veje, når det gælder en god kriminalhistorie. Tardis adaptioner af en af Frankrigs største krimiforfattere Léo Malet om detektiven ´Nestor Burma´ har indbragt ham adskillige priser, og han betragtes med rette som en af Frankrigs største nulevende tegneseriekunstnere.

Anmeldelser (0)