Æbler: Klassiske opskrifter og fortællinger fra den danske madhistorie (Bog, Hardback, Dansk)

Af: Bettina Buhl


Nedsat pris! Æbler: Klassiske opskrifter og fortællinger fra den danske madhistorie
  • Forlag: Turbine
  • Format: Hardback
  • Type: Bog
  • Sprog: Dansk
  • ISBN-13: 9788740660326
  • Udgave: 1. (19-08-2020)
  • Oplag: 1. (19-08-2020)
  • Første udgivelsesår: 202
  • Originalsprog: Dansk
  • Sideantal: 310
  • Indbinding: Hardback
  • Mål og vægt: B: 197mm, H: 246mm, D: 32mm, Vægt: 1189g

Levering: 2 - 5 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

KATEGORIER M.M. SOM DETTE PRODUKT ER EN DEL AF

Beskrivelse

Æblet er en værdig bejler til titlen som den vigtigste danske frugt. Hvis man skulle kåre en nationalfrugt, ville det være svært at komme uden om æblet.

Siden oldtiden har æblet været danskernes mest værdifulde frugt. Æblet har gennem historien fulgt danskerne i hverdagens serveringer og ikke mindst til livets gilder og årets højtider. Dyrkningen, høsten, opbevaringen af ”gemmeæblerne”og æblets anvendelse i madlavningen rummer spændende historier og for os idag brugbar viden.


Bogen indeholder ud over æblets spændende danmarkshistorie et stort udvalg af opskrifter på brød, kager, desserter og middagsretter med æbler. Alle opskrifter er tilpasset nutiden og kan let fremstilles i et moderne køkken.


Lige fra nybagte haveejere og folk med interesse for madlavning, æblemost og ciderproduktion til trendsætterne inden for den gastronomiske branche spores en stigende interesse og respekt for æbler. Det er berettiget at tale om en regulær renæssance for frugten af det træ, som gror mest talrigt i danskernes haver.

Anmeldelser (0)