Alberte Ensten og opfinderkongen (Bog, Indbundet, Dansk)

Af: Malin Klingenberg


Nedsat pris! Alberte Ensten og opfinderkongen
Forlag: Eksistensen
Format: Indbundet
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788741000190
Udgave: 1. (17-02-2017)
Oplag: 1. (17-02-2017)
Første udgivelsesår: 2017
Indbinding: Indbundet
Sideantal: 124
Originalsprog: Dansk

Levering : 2 - 5 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

KATEGORIER M.M. SOM DETTE PRODUKT ER EN DEL AF

Beskrivelse

Alberte er en helt almindelig pige i en helt ualmindelig familie. Hendes skøre opfindermor gør det ikke altid lige nemt at være Alberte …   
Alberte har det sådan set fint i skolen. Hun er både dygtig og afholdt. Men hun gør ikke meget væsen af sig. Et par store briller og et par glimtende sæt togskinner på tænderne vender dog op og ned på Albertes liv. Det er ikke sjovt at gå rundt og ligne et amerikansk juletræ. Thor har aldrig syntes at Alberte var almindelig, han synes tværtimod at hun er skøn i al sin særlighed. Han bestemmer sig for at overvinde sin generthed og tale med hende og en dag får en chance for at tage hjem til hende. At det skal blive begyndelsen på et halsbrækkende eventyr med et flyvende hus, en opfinderkonkurrence og et møde med en storsvindler, aner han ikke.
Selvlæsning fra 9 år og god oplæsning fra 6 år.
Pressen skriver:
Klingenbergs bog er dejlig pjattet og skør, velskrevet og meget anderledes. Wikströms sort-hvide illustrationer er forfriskende og livlige og giver bogen et ekstra pift.
- Weekendavisen
★★★★★
Alberte Ensten og opfinderkongen er en vidunderligt underholdende bog for eventyrlystne og opfindelsesivrige børn. Historien er fængende, den er sjov og ikke mindst fyldt med skøre indfald og opfindelser.
- Børnenes Bøger
Sjov historie om to børn, der bliver overladt til sig selv, og må tage ansvar for at redde en opfindermor ud af et halsbrækkende eventyr. Fuld af humor og med et snert af alvor.
- Bibliotekernes lektørudtalelse

Anmeldelser (0)