Alt det forældre kan: Ro, tryghed og fokus i familien (Bog, Hæftet, Dansk)

Af: Rasmus Alenkær


Nedsat pris! Alt det forældre kan: Ro, tryghed og fokus i familien
Forlag: Akademisk Forlag
Format: Hæftet
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788750055051
Udgave: 1. (15-08-2020)
Oplag: 1. (15-08-2020)
Første udgivelsesår: 2020
Originalsprog: Dansk
Sideantal: 232
Indbinding: Hæftet
Mål og vægt: B: 136mm, H: 211mm, D: 20mm, Vægt: 351g
Formater / udgaver
249,00 kr
183,90 kr

Levering: 2 - 5 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

KATEGORIER M.M. SOM DETTE PRODUKT ER EN DEL AF

Beskrivelse

 Alt det forældre kan sætter fokus på alt det, forældre kan gøre, når kaos og modstand skal vendes til harmoni og samarbejde i familien.

Bogen tager afsæt i en række velkendte hverdagssituationer, hvor børns adfærd er problematisk, eller hvor barnets trivsel giver anledning til bekymring. Heldigvis er der rigtig meget, du som forældre kan gøre i disse situationer - og endnu bedre: Du behøver ikke et nyt redskab til hver enkelt situation. I stedet handler det grundlæggende om at være en rolig, tryghedsskabende og opgavefokuseret forælder, der er tydelig og anerkendende i sin opdragelsesstil.?

I hvert kapitel er der en lang række konkrete og praktiske anbefalinger, der alle bindes sammen af bogen røde tråd - Trivselsmodellen. Bogen har både fokus på kommunikation og opdragelse i familien, ligesom der gives gode råd til skole/hjem-samarbejde og skilsmisse.

Alt det forældre kan bygger på teori, forskning og ikke mindst Rasmus Alenkærs mere end 25 års professionelle erfaring med børn, familie og skoleliv. Bogen henvender sig primært til forældre med børn i skolealderen, men kan læses af alle, der har interesse i børns trivsel.

Anmeldelser (0)