Angel Wings 5: Black Sands (Bog, Indbundet, Dansk)

Af: Yann


Nedsat pris! Angel Wings 5: Black Sands
Forlag: Cobolt
Format: Indbundet
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788770858106
Udgave: 1. (27-02-2020)
Oplag: 1. (27-02-2020)
Første udgivelsesår: 2020
Serie: Angel Wings
Oversætter: Ole Steen Hansen
Tegnet af: Romain Hugault
Originalsprog: Fransk
Sideantal: 48
Indbinding: Indbundet
Mål og vægt: B: 244mm, H: 324mm, D: 12mm, Vægt: 556g

Levering : 2 - 5 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Den eminente franske fly-tegner Romain Hugault (kendt for ”Den Store Hornugle”) er tilbage med et nyt, storslået krigsdrama, denne gang henlagt til Anden Verdenskrigs slutspil i Asien og Stillehavet.   


Ekstra

Ordliste med militære begreber, flytyper og stednavne samt de virkelige personer, der medvirker.   


Angel Wings indgår i Cobolts nye kollektion af fly- og krigstegneserier, der foreløbig også omfatter serien Den Røde Baron.   


Black Sands er anden del af en ny trilogi om Angela ”Angel” McCloud. Mens den første trilogi foregik i Burma, udspiller den nye sig i Stillehavet i Anden Verdenskrigs slutfase.

Tredje del udkommer efteråret 2020.


Efter et fatalt japansk selvmordsbombeangreb mod et skib i Stillehavet med Angela McCloud om bord ender hun sammen med Hollywood-starletten Betty Lutton på øen Iwo Jima, som amerikanske marinesoldater kort forinden har erobret efter hårde kampe.   

Til sin glæde sættes Angel til i en P-51 Mustang at patruljere på havet efter fly, der tvinges til at nødlande på vej tilbage fra de meget lange eskorteflyvninger under bombetogter mod det japanske fastland. Men mødet med gamle bekendte på øen ender med at bringe hende selv i livsfare under eftersøgningsflyvningen.   

I mellemtiden nærmer et tophemmeligt projekt i New Mexicos ørken sig sit mål: At udvikle et våben, som amerikanerne håber kan forkorte Stillehavskrigens blodige slutfase med mange måneder.


Pressen skrev om de tidligere bind:   


“Lækkert udført album … autentisk med historiske fodnoter og fantastisk detaljerede flytegninger … som en eventyrfilm af Howard Hughes fra Hollywoods guldalder.” **** –   Berlingske   


“Eminent håndværk. Nej, håndværk er et for sølle ord. Kunstværk, snarere … Illustrationerne er vingesus og skyblå himmel.” **** –   Serieland   


“Fly, fly og atter fly, men også flybaser og landingsbaner og landskaber. Der er også de obligatoriske kønne kvindeansigter og uniformer med masser af buler i … Et imponerende visuelt udtryk.” –   nummer9.dk   


“Blandingen af død og sensualitet i den burmesiske jungle fungerer fint i Hugault realistiske streg.” –   DBC lektør

Anmeldelser (0)