Anmeldelse: Vi er skuespillere for Gods sake... (Bog, Paperback, Dansk)

Af: Lars Thelonius


Nedsat pris! Anmeldelse: Vi er skuespillere for Gods sake...
Forlag: Books on demand
Format: Paperback
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788771886474
Udgave: 1. (16-01-2017)
Oplag: 1. (17-01-2017)
Første udgivelsesår: 2017
Indbinding: Paperback
Sideantal: 516
Originalsprog: Dansk
Formater / udgaver
166,00 kr
159,80 kr

Status : Ikke på lager lige nu. Leveringstid 8-10 dage efter bestilling.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

KATEGORIER M.M. SOM DETTE PRODUKT ER EN DEL AF

  = Emner
  = Sektioner
  = Kategorier
  = Kampagner

Beskrivelse

Med den slags ord er vi ganske enkelt forpligtede til at være mere end mennesker, vi er Thalias Tjenere, vi er skuespillere for Gods sake.
Anmeldelse handler om teater og Olivia.
Olivia er en pige med lav vægt og et endnu lavere selvværd. Til gengæld har hun høje ambitioner og endnu højere tanker om teatret som helhed og Shakespeare i særdeleshed. Med stor hjælp fra veninden Marie får hun en forestilling skruet sammen, samlet et hold og får sit Endnu Større Ståhej op på scenen i et gammelt og ellers lukket teater i midt byen.
Men allerede til premierefesten går noget fuldstændigt galt. Er det hele slut, nærmest inden det er kommet igang, eller forpligter succes så meget, at alle menneskelige hensyn bliver underlagt teatrets krav om den ultimative tilstedeværelse?
Bogen giver et indblik i, hvordan teater og mennesker spiller sammen. Hvordan pigen Olivia og instruktøren Olivia kæmper om pladsen og de vågne timer.
Det koster at være skabende, men det giver til gengæld så meget igen, at Olivia undervejs kommer til at tvivle på sin egen tvivl.
Lars Thelonius har beskæftiget sig med teater og Shakespeare i mange år. Bla som stifter og leder af THE LOYAL SHAKESPEARE COMPANY. Han er i dag Teaterlærer på Hoptrup Efterskole. Efterskolen for Scenekunst i Danmark.

Anmeldelser (0)