Anna Ancher på pindene: Malerisk strik af Ditte Larsen (Bog, Hardback, Dansk)

Af: Ditte Larsen


Nedsat pris! Anna Ancher på pindene: Malerisk strik af Ditte Larsen
Forlag: Turbine
Format: Hardback
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788740660319
Udgave: 1. (08-02-2020)
Oplag: 3. (25-09-2020)
Første udgivelsesår: 2020
Forord af': Lilian Munk Rösing
Originalsprog: Dansk
Sideantal: 134
Indbinding: Hardback
Mål og vægt: B: 207mm, H: 264mm, D: 17mm, Vægt: 663g

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

KATEGORIER M.M. SOM DETTE PRODUKT ER EN DEL AF

Beskrivelse

Anna Ancher på pindene er en strikkebog inspireret af Anna Anchers malerier og hendes virtuose skildring af lysets leg med farverne. 

Det kan være farverne i et solbeskinnet køkkengardin. Eller sollysets flimren på en blå stuevæg. Det er billeder og farver så smukke og stemningsfulde, at har man én gang set Anna Anchers malerier, så glemmer man dem aldrig. 

Strikdesigner Ditte Larsen er dykket dybt ned i Anna Anchers malerier og farvesætninger – og i sin garnkurv. I stedet for pensel og palet bruger Ditte Larsen strikkepinde og garn til at indfange lys, skygge og tekstur. 

Farver og garnkvaliteter er nøje udvalgt, og garner er strikket sammen i forskellige kombinationer, strikkemønstre og designs. Alt sammen for at fastholde den magi og stemning, som gør Anna Anchers malerier og farver så enestående. 

Resultatet er en udsædvanlig smuk og stemningsfuld strikkebog, hvor Anna Anchers eksperimenter med lys og skygge, stemninger og formsprog, der indfanges i Ditte Larsens modeller, der ofte strikkes med flere tråde for at opnå den samme tekstur og dybde i farverne som på lærrederne. 

I alt 12 malerier har været inspirationskilde til ponchobluser, tørklæder, sjaler, bluser, puder og huer. Alle modeller til kvinder. 

Modellerne er enkle og opskrifterne grundigt gennemarbejdede. Alle bogens modeller er udviklet i garn fra Isagers eksklusive sortiment.

Måske kunne nedenstående have interesse

Økologisk bomuldsgarn fra Karen Klarbæk

Husk garn!

Anmeldelser (0)