Ansigt, mund og svælg (Bog, Bog, Dansk)

Af: Annette Kjærsgaard


Nedsat pris! Ansigt, mund og svælg
Forlag: Gyldendal
Format: Bog
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788762819917
Udgave: 2. (14-08-2020)
Oplag: 1. (14-08-2020)
Første udgivelsesår: 2005
Omslagsgrafiker: Dorte Cappelen
Tegnet af: Bent Nielsen - Odd Design
Originalsprog: Dansk
Sideantal: 224
Indbinding: Bog
Mål og vægt: B: 175mm, H: 247mm, D: 8mm, Vægt: 478g

Levering: 2 - 5 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

KATEGORIER M.M. SOM DETTE PRODUKT ER EN DEL AF

Beskrivelse

KLIK HER FOR AT HENTE ILLUSTRATIONER, INFORMATIONS- OG UNDERSØGELSESSKEMAER

Dette er 2. udgave af ANSIGT, MUND OG SVÆLG, som længe har været en populær fagbog om dysfagi og lignende kliniske problemstillinger, der påvirker det at spise, drikke og deltage i måltider. Dysfagi er ikke kun et medicinsk problem, men rummer også kognitive og sociale komponenter. Bogen beskriver opsporing, udredning og behandling af aktivitetsproblemer primært med udgangspunkt i Facial Oral Tract Therapy (F.O.T.T.).

I 2. udgave er alle bogens kapitler blevet revideret og opdateret med nyeste viden, og bogen har fået en struktur, som i højere grad sikrer relevans på tværs af de sundhedsfaglige professioner. Kapitel 1-7 er almene og henvender sig til studerende og alle sundhedsprofessionelle, som i det daglige medvirker ved opsporing af børn og voksne med dysfagi. Kapitel 8-13 og 18-19 har fokus på udredning og er målrettet ergoterapeuter, der udreder og behandler funktions-, aktivitets- og deltagelsesnedsættelser i relation til ansigt, mund og svælg. Kapitlerne 14-17 har fokus på behandling og er målrettet både ergoterapeuter og frontpersonale, som skal understøtte behandlingen af bl.a. personer med dysfagi.

Alle kapitler afsluttes med en kort sammenfatning af hovedpunkter samt spørgsmål, som skal inspirere læseren til yderligere refleksion. Bogen suppleres også af digitalt materiale i form af undersøgelsesskemaer og tværfaglige informationsskemaer, der kan udfyldes digitalt, gemmes som pdf og uploades til patientens/borgerens journal eller printes og bruges i klinikken.

Anmeldelser (0)