At danse med nervesystemet (Bog, Hæftet, Dansk)

Af: Ulla Rung Weeke


Nedsat pris! At danse med nervesystemet
Forlag: Skriveforlaget
Format: Hæftet
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788793525689
Udgave: 1. (03-05-2018)
Oplag: 2. (01-02-2021)
Første udgivelsesår: 2018
Omslagsgrafiker: Susanna Hamann
Illustrator: Karoline H Larsen
Originalsprog: Dansk
Sideantal: 518
Indbinding: Hæftet
Mål og vægt: B: 170mm, H: 241mm, D: 35mm, Vægt: 875g

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

KATEGORIER M.M. SOM DETTE PRODUKT ER EN DEL AF

  = Emner
  = Sektioner
  = Kategorier
  = Kampagner

Beskrivelse

Ulla Rung Weeke trækker i sin bog At danse med nervesystemet på sine 30 års erfaring som krisepsykolog og kropsterapeut, hvor hun har arbejdet med kroppens fine sanselighed og lyttet til og ind i den på alle tænkelige måder.


Hun inviterer os med ind i den dans, der udspiller sig mellem vores sanselige krop og vores nerve- og hormonsystem. Hun deler også ud af sin omfattende faglige viden om, hvordan de dele reagerer i os, hvis vi udsættes for chokerende oplevelser, eller hvis vi i vores opvækst har følt os utrygge og afviste – og om hvad der kan ske, hvis den slags tilstande ikke bliver nænsomt bearbejdet.


Mange lever i dag med tilstande af stress, angst, depression og kroniske sygdomme som følge af et for stort, uforløst indre pres fra forskellige belastninger og traumatiseringer, og i bogen fortæller Ulla Rung Weeke indlevende om, hvordan vi alle hele tiden forsøger at (gen)finde balancen i os selv. Hun delagtiggør os i, hvordan vi gennem kropsligt nærvær og konkrete øvelser kan ændre traumatiserede spor i vores kropslige hukommelse, ligesom bogen rummer beretninger om, hvordan vi i stedet kan gøre dem til livfulde, stærke spor i os, og hvordan vi kan bringe vores nervesystem og biokemi i balance ved hjælp af kontakt, genkendelse, indsigt og støttende ernæring.


Ifølge Ulla Rung Weeke glemmer vi mennesker alt for ofte vores iboende sanselighed og kropslige nærvær, både i samfundet, i vores familier og som patienter, klienter og fagpersoner.


Med At danse med nervesystemet ønsker hun at minde os alle om, hvor vigtige disse tilstande er for os – hvor givende det er, at vi kan danse med nervesystemet.

Anmeldelser (0)