Austerlitz (Bog, Hæftet, Dansk)

Af: W. G. Sebald


Nedsat pris!
Forlag: Gyldendal
Format: Hæftet
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788702321296
Udgave: 3. (31-12-2021)
Oplag: 1. (31-12-2021)
Originaltitel: Austerlitz
Omslagsgrafiker: Camilla Jørgensen
Oversætter: Niels Brunse
Originalsprog: Tysk
Sideantal: 380
Indbinding: Hæftet

Forventes på lager: 31-12-2021

Levering: Kan forudbestilles (Udk. 31-12-2021)

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

KATEGORIER M.M. SOM DETTE PRODUKT ER EN DEL AF

  = Emner
  = Sektioner
  = Kategorier
  = Kampagner

Beskrivelse

Den tysk-engelske forfatter W.G. Sebald er en samler med et arkiv af livsberetninger. Hans romaner er en slags erindringens og mindernes arkæologi. De er båret af viljen til at komme glemslen og fortrængningen af fortiden til livs – og til at generobre og genskabe det tabte. I den henseende blev Austerlitz – Sebalds sidste roman – det absolutte højdepunkt.  

På jernbanestationen i Antwerpen står en mand. Ung, lyshåret, med kraftige vandrestøvler, blå arbejdsbukser og en gammel rygsæk. Austerlitz hedder han; engelsk og arkitekturhistoriker af profession. Skridt for skridt afdækkes denne melankolske omrejsendes livshistorie. Austerlitz, der har levet i England i mange år, er ikke englænder. Som jødisk flygtningebarn kom han i 1940’erne fra Prag til Wales. Her vokser han som enebarn op i en calvinistisk præstefamilie i en lille landsby uden at vide, hvem han er, og uden at kende til sine forældres endeligt i henholdsvis Theresienstadt og det besatte Frankrig. 

Austerlitz er en mesterlig fortælling om en mand, der forsøger at finde sig selv og komme til bunds i sin egen historie.  

Anmeldelser (0)