Nedsat pris! Autismens små og store stjerner: Autisme, teori, pædagogik og lidt om ADHD
Dette produkt kan findes i disse emner sektioner og kategorier

Autismens små og store stjerner: Autisme, teori, pædagogik og lidt om ADHD (Bog, Paperback, Dansk)

Forfattere: Mandi Erlandsen, Mandi Erlandsen, Mandi Erlandsen, Mandi Erlandsen

Forlag: Books on demand
Format: Paperback
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788771886313
Udgave: 1. (17-10-2016)
Oplag: 4. (18-10-2016)
Første udgivelsesår: 2014
Indbinding: Paperback
Sideantal: 248
Illustrationer: Ja
Originalsprog: Dansk
Formater / udgaver
231,60 kr
121,10 kr

Status : Ikke på lager lige nu. Leveringstid 8-10 dage efter bestilling.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

"Autismens små og store stjerner" er en livsbekræftende bog om autisme.
Lærer og forfatter tager læseren i hånden og fortæller let og læseligt om autisme, ADHD, teori og pædagogik, så alle kan forstå det og med mange illustrative eksempler fra hverdagen på en specialskole og livet omkring. De pædagogiske redskaber, som præsenteres, kan benyttes i specialtilbud, i hjemmet samt i dagtilbud og skoler, hvor inklusion er en del af hverdagen. Bogen indeholder også emner om familieliv, uddannelse, seksualitet og ADHD. Forfatteren debatterer samfundets udvikling, behovet for tidlig indsats, inklusion og social udsathed.
Bogen henvender sig til forældre, bedsteforældre, pædagoger, lærere, sagsbehandlere, sundhedsplejersker, psykologer, studerende og andre, som i deres dagligdag møder mennesker med autisme. Bogen kan også læses af hovedpersonerne selv - unge og voksne med autisme.
Bogen er smukt illustreret af Andreas Gervig Marnow, som selv har autisme. Da bogen udkom første gang i foråret 2014 skrev anmelderne:
"Mandi Erlandsen ved, hvad hun taler om, og hun er værd at lytte til. Hvis man kun skal læse én bog om autismepædagogik, så er Mandi Erlandsens bog bestemt et godt bud."
Heidi Friborg Christophersen, Fagbladet Folkeskolen
"Forfatterens formål med denne bog er at hjælpe med viden .. Hun skriver i et letforståeligt sprog, så alle kan være med. Bogens førte halvdel handler om forskellige autismeteorier, der er garneret med eksempler fra praksis."
Lone Marie Pedersen, Fagbladet Socialpædagogen
"Mandi Erlandsen har samlet relevant litteratur og egne erfaringer i en skønletlæst bog om autisme. Mit aller første indtryk, da jeg havde læst bogen, var at jeg virkelig følte mig forstået som forælder."
Autisme-mor, blogger om autisme
Jeg kan godt li´ bøger. Fagbøger, skønlitterære, men især dem, hvor man mærker forfatterens personlige interesse i et emne ... Sådan havde jeg det også, da jeg for nylig læste Mandi Erlandsens Autismens små og store stjerner."
Autismetanken, blogger om autisme

Anmeldelser (0)