Bale: Den største (Bog, Indbundet, Dansk)

Af: Frank Worrall


Nedsat pris! Bale: Den største
Forlag: People'sPress
Format: Indbundet
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788771808148
Udgave: 1. (01-11-2017)
Oplag: 1. (01-11-2017)
Første udgivelsesår: 2017
Originaltitel: Gareth Bale: World's Greatest
Oversætter: Søren Sorgenfri
Originalsprog: Dansk
Sideantal: 200
Indbinding: Indbundet
Mål og vægt: B: 148mm, H: 228mm, D: 19mm, Vægt: 339g

Levering: 2 - 5 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

KATEGORIER M.M. SOM DETTE PRODUKT ER EN DEL AF

Beskrivelse

Han er fremtidens mand i Real Madrid og en enmandshær på det walisiske landshold. Gareth Bale står på tærsklen til at blive verdens største fodboldspiller, når Messi og Ronaldo træder et trin ned.  

Allerede som dreng var Bale en usædvanlig atlet. I skolen måtte lærerne lave særregler for ham i gymnastiktimerne, for at de andre elever også kunne være med. En skade havde nær sat en stopper for, at han som ung spiller i Southampton ikke nåede sit potentiale, men i 2012/13-sæsonen - efter at være blevet solgt til Tottenham Hotspur - brændte han banen af, og siden har han ikke set sig tilbage. Skiftet til Real Madrid gjorde ham til verdens dyreste fodboldspiller, og siden har han vundet Champions League to gange og ført Wales til EM-semifinalen i 2016.  

I dette afslørende portræt får vi historien om, hvordan drengen fra Cardiff blev en af verdens mest efterspurgte spillere. Og vi hører om hans forhold til Cristiano Ronaldo, og hvordan han gradvist er trådt ud af portugiserens skygge og i dag er blevet Real Madrids største aktiv. For ikke at nævne: nationalhelt i Wales.

Anmeldelser (0)