BANG! (Paperback, Dansk)

Af: Nis Jakob


Forlag: JAKOBs PRESS
Format: Paperback
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788740926798
Udgave: 1. (15-11-2016)
Oplagsdato: 15-11-2016
Indbinding: Paperback
Originaltitel: BANG!
Originalsprog: Dansk
Formater / udgaver
60,20 kr
139,20 kr

Status : Print on Demand - Forvent op til 20 dages leveringstid.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

BANG! er en vild, erotisk roman om et hedt ophold i et sommerhus med et fremmed par. "Replikkerne er gode og de erotiske passager er tilpas pirrende." "Bang! er sjov og frisk." "Underholdende." "Forfatteren rammer præcis den følelse som mange i parforhold genkender."(Lektørudtalelse).
Her er et lille citat fra teksten, før det for alvor går løs for en af romanens hovedpersoner ...
"Hun sugede hårdt på mine læber og tunge. Bed let i mig. Jeg bed igen. Trak kjolen op. Skilte ballerne ad under kjolen.
En finger under trussekanten.
Hårenes ruhed mod fingeren.
Og så den glatte, våde varme. Hun stønnede. Trak sig op mod mig. Lagde et ben omkring mit. Gav plads til fingeren i hendes kusse. Jeg løftede hende op fra gulvet. Hun havde en arm om min hals nu. Den anden søgte ned i mine bukser. Jeg var tæt på at komme. Men hun drillede. Kildede mine nosser. Strejfede kun min pik. Jeg ønskede, hun ville tage hårdere fat, men hun vidste, hvad hun foretog sig.
Så gjorde hun sig fri. Kom ned på gulvet. Min hånd gled ud af hende. Hun så på mig med mørke øjne og tog min klæbrige hånd og trak mig gennem stuen ind i soveværelset."
OM ROMANEN:
Nis Jakob har skrevet en saftig historie om en mands hunger efter et ordentlig knald, og endelige efter et år lykkes det ... Han er taget med sin kone i sommerhus, men det er ikke konen, der lægger an på ham. Egentlig er han den trofaste type, men der kommer et tidspunkt, hvor begæret tager kontrollen ...
FRA FORFATTERENS FORORD:
Dette er en roman, som ikke er til børn og sarte sjæle.
Historien handler om Helle og Peter, hvis erotiske forhold er sandet til i barn, jobs og bleskift. Men en tur uden barn tre dage i sommerhus ændrer alt. Udover romanens erotiske sider er den ifølge læsere også ret morsom. Så der er mulighed for både at grine og få liv i de erogene zoner og måske se på sin partner med lidt mere overbærende og glubske øjne …

Anmeldelser (0)