Barnets udvikling gennem tilknytning og leg (Bog, Hæftet, Dansk)

Af: Deborah MacNamara


Nedsat pris! Barnets udvikling gennem tilknytning og leg
Forlag: Blue Pearl
Format: Hæftet
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788799687435
Udgave: 1. (02-01-2018)
Oplag: 2. (13-12-2019)
Første udgivelsesår: 2018
Fotograf: Rikke Rosengren, Anita Lindberg, Stine Heilmann og Frida Møl Kristensen
Originalsprog: Dansk
Sideantal: 271
Indbinding: Hæftet
Mål og vægt: B: 157mm, H: 235mm, D: 22mm, Vægt: 521g

Levering : 2 - 5 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

KATEGORIER M.M. SOM DETTE PRODUKT ER EN DEL AF

Beskrivelse

Barnets udvikling gennem tilknytning og leg er en dansk oversættelse af Deborah MacNamaras bog Rest, Play, Grow, som er baseret på den canadiske psykolog Dr. Gordon Neufelds tilknytnings- og udviklingsteori.


Bogen er en vejledning til, hvad vi kan gøre, for at et barn kan udvikle sig til et helt menneske. Den viser, hvad voksne skal arbejde på, for at børn kan finde hvile gennem tilknytning, så de får overskud til leg og udvikling.


Bogen får flere fine anbefalinger: 

Line Gebauer, ph.d., Lektor ved Aarhus Universitet: "En fremragende bog, der med solidt fodfæste i udviklingspsykologien og neurovidenskaben giver konkrete og hverdagsnære redskaber til, hvordan vi kan forstå vores børns eksplosioner, ængsteligheder og længsel efter at forbinde sig med andre. Bogen understreger den fundamentale rolle legen spiller for udviklingen af barnets socialitet og selvregulering, og beskriver på fineste vis, hvordan vi som forældre eller fagpersoner bedst nærer barnets naturlige udvikling."


Anna Vincentz, par og familieterapeut: "Vi ved i dag, at en tryg tilknytning er det vigtigste, vi kan give vores børn. I en tryg relation kan børn udforske, mærke efter og blomstre. Deborah MacNamaras bog viser en vigtig og konkret vej, der skaber plads til hele mennesker. Mennesker der mærker, hvad de vil, handler på det og lever hjerteligt. Fremtidens samfund kræver intet mindre."

Anmeldelser (0)