Begravede hemmeligheder (Bog, Hæftet, Dansk)

Af: Linwood Barclay


Forlag: Jentas A/S
Format: Hæftet
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788776778804
Udgave: 1. (09-08-2017)
Oplag: 1. (09-08-2017)
Første udgivelsesår: 2017
Serie: #1 i Promise Falls-trilogien
Indbinding: Hæftet
Sideantal: 452
Originaltitel: Broken Promise
Omslagsgrafiker: Jentas
Omslagsillustrator: Jentas
Oversætter: Marielle Nielsen Hansen
Originalsprog: Engelsk

Levering : 2 - 5 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

KATEGORIER M.M. SOM DETTE PRODUKT ER EN DEL AF

Beskrivelse

#1 i Promise Falls-trilogienDa David Harwood bliver bedt om at tage sig af sin kusine Marla, som stadig er traumatiseret af at miste sit spædbarn, tror han, at det vil være en midlertidig lindring fra sit liv, der ikke fører nogen vegne. Men da han ankommer, bliver han urolig, da han finder blod på Marlas hoveddør. Han bliver endnu mere urolig, da han finder ud af, at Marla tager sig af et spædbarn. Hun påstår, at spædbarnet blev givet til hende af en engel.


Kort tid efter, bliver en kvinde fundet dræbt. Hun er blevet stukket ihjel, og hendes eget spædbarn er forsvundet. Det ser ud til, at Marla har gjort noget ganske forfærdeligt.


Men selvom beviserne er overvældende, kan David bare ikke tro på, at hans kusine er en morder. Hvis dette er sandt, hvem dræbte så Rosemary Gaynor? Og hvorfor har de taget hendes spædbarn og givet det til Marla? Det er op til David at finde ud af, hvad der virkelig skete, men han finder snart ud af, at sandheden måske er værre end, han nogensinde kunne forestille sig ... Anmeldelser: 


”Bogens spændingskurve går til bristepunktet, og som læser er man bare nødt til at følge med og læse videre for at se, hvad der nu sker.” - litteratursiden.dk  


”Det er en spændende bog, (….), jeg glæder mig ligefrem til at læse efterfølgeren.” - god-bog.dk 


"Stærkt fængslende" - BUZZ MAGAZINE


Barclays stærkeste side er at væve fare ind i hverdagssituationer, og han leverer den med spadestik i Begravede hemmeligheder."- Daily Express

Anmeldelser (0)