Bestillinger til det kosmiske køkken (Hæftet, Dansk)

Af: Patricia Crane Phd.


Nedsat pris! Bestillinger til det kosmiske køkken
Forlag: The Healing Home Media
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788793043008
Udgave: 1. (02-01-2013)
Oplag: 1. (02-01-2013)
Første udgivelsesår: 2013
Originalsprog: Dansk
Indbinding: Hæftet
Mål og vægt: B: 141mm, H: 215mm, D: 11mm, Vægt: 210g

Levering : 2 - 5 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

KATEGORIER M.M. SOM DETTE PRODUKT ER EN DEL AF

  = Emner
  = Sektioner
  = Kategorier
  = Kampagner

Beskrivelse

Din guide til manifestationer.  

Lær hvordan du effektivt kan placere DINE bestillinger i det kosmiske køkken, og brug loven om tiltrækning til at skabe det du ønsker i dit liv.  

“Hvis du er klar til at give dig selv kærligpleje med positive bekræftelser, så er dette bogen for dig.” Mark Victor Hansen, medforfatter af New York Times Nr.1 bestseller serie, Chicken Soup for the Soul®  

“Her er en klar, praktisk, visdomsfyldt guide til at bringe dit liv i harmoni, med dit hjertes ønsker. Omsæt disse principper til praksis og du er sikker på at finde det du leder efter. Disse bekræftelser virker.” Alan Cohen, bestseller forfatter: The Dragon Doesn’t Live Here Anymore.  

Universet er som et kosmisk køkken med en uendelig menu, der blot venter på at modtage og opfylde dine bestillinger. Lær principperne for at skabe dine egne bestillinger og hvordan du anvender dem i forbindelse med karriere, velstand, forhold, helbred rejser og boligdrømme. Forstå hvorfor køkkenet nogle gange giver dig citroner, og hvad du gør når det sker.

Opdag hvordan bekræftelser og følelser er den mest kraftfulde kombination, når du vil opnå dine drømme.  

Patricia J. Crane Ph.D, er en international velkendt workshopleder, foredragsholder og forfatter. Hun opdagede principperne i denne bog første gang sidst i 70’erne, og har brugt dem siden med stor succes igennem livet. Hun har forpligtet sig til at hjælpe mennesker verden over, med at opnå deres drømme. Gennem hendes workshops har hun trænet hundredevis af mennesker over hele verden, til at dele disse principper

Anmeldelser (0)