Billedkunst – valgfag og prøve (Bog, Indbundet, Dansk)

Af: Knud Erik Christensen & Henrik Marxen


Forlag: Meloni
Format: Indbundet
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788771501254
Udgave: 1. (02-03-2020)
Oplag: 1. (02-03-2020)
Første udgivelsesår: 2020
Originalsprog: Dansk
Sideantal: 138
Indbinding: Indbundet
Mål og vægt: B: 173mm, H: 245mm, D: 10mm, Vægt: 445g

Levering inden jul: OK

Levering : 3 - 8 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

KATEGORIER M.M. SOM DETTE PRODUKT ER EN DEL AF

  = Emner
  = Sektioner
  = Kategorier
  = Kampagner

Beskrivelse

Billedkunst – valgfag og prøve er en antologi, hvis mål er at give valgfagslæreren i billedkunst viden, inspiration og tilbyde konkrete og praksisnære forløb til den daglige undervisning i det toårige valgfagsforløb. Bogens undervisningsforløb afsluttes alle med et konkret bud på formulerede prøveoplæg.


Bogen bidrager også til at sikre de ældre folkeskoleelevers udvikling af visuelle kompetencer i en stadig mere visuel orienteret verden. Bogen er således også tænkt som et bidrag til at hjælpe læreren i arbejdet med at udvikle elevers mulighed for at afkode og forstå samfundets visualitet og til selv at bruge billeder til at forstå og til at skabe betydning.


De otte forfattere til antologien har en solid faglig fundering i og omkring billedkunst, og underviser alle i billedkunstfaget i læreruddannelsen på landets forskellige professionshøjskoler.


Bogens primære målgruppe er undervisere i grundskolens valgfag i billedkunst og på efterskoler, samt studerende på læreruddannelsen. Men antologiens perspektiver på arbejdet med visualitet kan også bruges af undervisere på gymnasier og højskoler, samt på alle andre uddannelser, hvor man ser det visuelle som en kilde til at forstå og kommunikere.

Anmeldelser (0)