Blake og Mortimer: Moloks skrig (Bog, Indbundet, Dansk)

Af: Jean Dufaux


Nedsat pris! Blake og Mortimer: Moloks skrig
Forlag: Cobolt
Format: Indbundet
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788770858328
Udgave: 1. (03-12-2020)
Oplag: 1. (03-12-2020)
Første udgivelsesår: 2020
Serie: Blake og Mortimer
Oversætter: Troels Hughes Hansen
Tegnet af: Christian Cailleaux og Étienne Schréder
Originalsprog: Fransk
Sideantal: 56
Indbinding: Indbundet
Mål og vægt: B: 236mm, H: 317mm, D: 10mm, Vægt: 559g

Levering : 2 - 5 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Truslen fra et udenjordisk rumskib – benævnt Orfeus – blev tidligere elimineret takket være Blake og Mortimers ærkefjende, Olrik. Men indsatsen påvirkede ”obersten” så voldsomt, at han siden er hensygnet i afasi og befinder sig sig på Bedlam Sindssygeanstalt. Mortimer udtænker en spektakulær behandlingsmetode i et forsøg på at gøre Olrik i stand til at kommunikere sin viden om Orfeus – og den bliver der snart brug for.   


Det viser sig nemlig, at der ikke kun var ét Orfeus. Der var flere! Den noget uudgrundelige professor Scaramian lokker Mortimer med om bord på et gammelt fragtskib, hvor han har indrettet et tophemmeligt laboratorium. Til Mortimers forbløffelse findes rumskibets ombordværende i Scaramians varetægt - en menneskelignende skikkelse, dunkel og ophøjet, som videnskabsmændene har givet navnet ”Molok” ligesom den bibelske guddom. Molok spreder kryptiske og skræmmende budskaber i særegen form over hele London – og befolkningen frygter det værste.   


Blake og Mortimer må indse, at begivenhederne trækker tråde til nogle af deres mest klassiske eventyr som ”Pyramidens hemmelighed”, ”Det Gule Mærke” og ”Septimusstrålen”. 

Anmeldelser (0)