Blomsterguide - fra hele verden (Bog, Hæftet, Dansk)

Af: Else Als


Nedsat pris!
Forlag: Skarresøhus - udgivet i samarbejde med Det danske Haveselskab
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 309
Dato for udgivelse: 15-5-2008
Udgivelse: 1. udgave, 2008.
ISBN-13: 9788791502149
Produkt type: Bog
Fotograf: Else Als
Illustrationsangivelser: ill. i farver
År for denne udgave: 2008
Første udgivelsesår: 2008
Originalsprog: Sproget kan ikke bestemmes
Udgave: 1
Oplag: 1

Levering : 5 - 10 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

KATEGORIER M.M. SOM DETTE PRODUKT ER EN DEL AF

  = Emner
  = Sektioner
  = Kategorier
  = Kampagner

Beskrivelse

En bog der er blevet til på baggrund af mange års erfaring og arbejde med planter. For andre planteinteresserede fortæller hun i entusiastiske vendinger om 101 emner med ialt 424 planter fra hele verden. Hun fortæller om planternes artsnavne, og grunde til, at de har fået disse navne, samt hvordan man kan udlede kendetegn ved de forskellige planter, blot ved at kunne en lille smule latin. Som det faktum, at en plante ved navn canadense stammer fra Canada, at alba betyder hvid (e blomster), at olympica vokser på Olymposbjerget i Grækenland, og autumnale siger, at det sker om efteråret. Og kan man ikke latin, kan man læse sig til en hel del i bogen, der indeholder mange interessante forklaringer.
Med hver plante følger praktiske beskrivelser af, hvordan den dyrkes, hvor man skaffer den fra, for langt de fleste kan på én eller anden måde dyrkes herhjemme. Som Else Als siger »Alle disse ting giver jeg gerne videre, andre kan da ligeså godt drage fordel af mine erfaringer. Jeg har jo altid fundet det både sjovt og interessant at dyrke planter i min egen have, drivhus og stue«.
Bogen er i virkeligheden en slags plante-guide. Læseren får yderligere - blandt en bunke tips og små-tricks - adresser på planteleverandører og planteklubber, som kan hjælpe med at skaffe nye planter frem. Selvfølgelig med nyttige henvisninger til Internettet.
Illustrationerne er tegninger, egne fotos eller frimærker, og med denne bog i hånden får læseren indblik i utrolig mange plante-relevante ting. Alt serveret på en letforståelig, men alligevel grundig facon.

Anmeldelser (0)